Otogarlarda kurban bayramı yoğunluğu

Otogarlarda kurban bayramı yoğunluğu
22.06.2023
A+
A-

Otogarlarda kurban bayramı yoğunluğu başladı.

Kurban Bayramı Tatilinin 9 gün olması  sebebiyle otogarlarda ki kalabalık % 25 daha arttı. Bilet fiyatları ise 400 TL ile 600 TL arasında değişiyor.

Kurban Bayramı Tatilinin 9 gün olması sebebiyle otogarlarda yoğunluk başladı.İzmir Otobüs ve Terminal İşletmeleri Genel Müdürü Hakan Uzunoğlu, yolcuların daha çok turistik bölgeleri tercih ettiğini ifade ederek, sefer sayısının son 1 haftada yüzde 25 arttığını, günlük ortalama 1000 otobüsün sefere çıktığını söyledi.

Kurban Bayramı Tatilinin 9 gün olması  ve havaların ısınması sebebiyle kimileri tatil amaçlı tatil bölgelerine,kimi kurban kesmek için memleketlerine gitmek üzere program yapmalarıyla otogarlar yoğunlaştı. Hergün 800 otobüs kaldırılan İzmir otogarı 1000 otobüse ulaştı.

Otobüs biletleri fiyatları ise 400 TL ile 600 TL arasında olup dahada artacağı bekleniyor. Türkiyenin her yerinde otogarlarda yoğunluk olduğundan ek seferler konuldu. Bu artışın arife günü % 10 daha artarak % 35 ‘e çıkması bekleniyor. Otobüs bilet fiyatlarının da yükseleceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.