Osmanlı Ocakları’ndan ‘2023 seçimi’ çıkışı

18.10.2021
A+
A-

‘2023 mücadelesi veriyoruz. Çünkü o günü almalıyız’ diyen Osmanlı Ocakları İl Başkanı Esat Demirtaş ‘Bu ülkeyi tekrar yönetmek için, yönettirmek için onların önünde ordu olmaya kefenli liderin, kefenli askeri olmaya ant içtik’ dedi.

Osmanlı Ocakları İl Başkanı Esat Demirtaş seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.

‘200 BİN KİŞİLİK ORDUNUN YÖNETİMİNDEYİM’

200 bin kişiden oluşan sosyal medya ordusuyla 2023 seçimlerine hazırlandıklarını belirten Demirtaş, şu ifadeleri kullandı:

“Sosyal medyada 200 bin kişilik ordumuzun ben yönetimindeyim. Sizin bilmediğiniz bir sosyal medya savaşı da veriyoruz. Bunu bilmenizi istiyorum. Orayı biz yönetiyoruz artık. Herkesin elinden aldık. Her gece 200 bin kardeşimle beraber gece 23.00’e kadar ailemden uzak kalma pahasına bir odaya çekilip bir mücadele veriyoruz. Ne mücadelesi veriyoruz biliyor musunuz?”

‘O GÜNÜ ALMALIYIZ’

“2023 mücadelesi veriyoruz. Çünkü o günü almalıyız” diyen Esat Demirtaş, “O gün bizim günümüz. Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar bu davanın başına, ümmetin başına getirmeye, onu lider yapmaya ve Devlet Bahçeli ile beraber bu ülkeyi tekrar yönetmek için, yönettirmek için onların önünde ordu olmaya kefenli liderin, kefenli askeri olmaya ant içtik.” dedi.

(veryansintv.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.