Orhangazi Kent Konseyi’nin Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Orhangazi Kent Konseyi’nin Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı
09.11.2017
A+
A-

Kent Konseyi Başkanlığını da yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri, Kent Konseyi çalışma gruplarının temsilcileri ile birlikte bazı STK temsilcilerinin katıldığı Kent Konseyi Genel Kurul toplantısının Divan Başkanlığını Serhat Gültekin yaptı. Orhangazi Belediyesi tarafından tahsisi yapılan yeni Kent Konseyi binasında yapılan Genel Kurul toplantısında Faaliyet raporu okunarak onaydan geçti.

ÇAĞLAYAN: DAHA FAZLA KATKI SUNMASINI BEKLİYORUZ

Kent Konseyi Genel Kurulu’nun son bölümünde söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kent Konseyi bugüne kadar Belediyemiz ile istişare halinde çalışmalarını sürdürüyor dedi. Çağlayan, Kent Konseyi Yürütme kurulunda görüşülen bir çok konunun belediyeye sunularak çözümler arandığnıı da belirterek, bizler talimat verilmesi gerekenleri talimatlandırıp yürürlüğe sunuyoruz. Kent Konseyi yürütme kurulu ve diğer organları ile bizlere tavsiyeleri, ve uyarıları ile bizlere destek oluyorlar dedi.

KURUMLAR ARASI UYUM ÇOK İYİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de kurumlar ve STK’lar arasında son derece iyi bir uyum olduğuna da vurgu yaparak, Kent Konseyimiz için yeni tahsisini yaptığımız bu mekan çalışmalarını çok daha sağlıklı yürütebilecekleri bir mekan oldu. Bizler de İlçemizdeki tüm kurumlarla uyum içinde çalışmalar yürütüyoruz. Yerel idare olarak Kaymakamımızın öncülüğünde 2 haftada bir gerçekleştirdiğimiz toplantılarda sorunlara ve taleplere daha hızlı cevap verebiliyor, aksaklık yada sorunları daha hızlı giderebiliyoruz dedi. Çağlayan Orhangazi’de kurumlar arasındaki diyaloğun en iyi olduğu dönemin de yaşandığını belirterek, bürokratlarımız, STK’larımız, siyasilerimiz ve bizler her zaman bu uyumun içinde yer aldık bundan sonra da yer almaya devam edeceğiz diye konuştu. Çağlayan Kent Konseyi’nin de ilçedeki bu sürece daha fazla katkı sunacağına inanıyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.