Orhangazi Belediyesi büyük fuarda

Orhangazi Belediyesi büyük fuarda
15.12.2017
A+
A-

Orhangazi Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde açılan Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’na katıldı.İlçeyi tanıtan materyallerin yer aldığı sergiyi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve MBB üyesi Belediye Başkanları da ziyaret etti. Fuar stantında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ziyaretçi belediye başkanlarını stantta ağırladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Mevlüt Uysal, Marmara Belediyeler Birliği tarafından Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nın” açılışını yaptı. Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’ndeki Rumeli Salonu’nda düzenlen “Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nın” açılışına Başkan Uysal’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Marmara Belediyeler Birliği’ne üye belediye başkanları katıldı. Fuarın açılışında konuşan Başkan Uysal, Marmara Belediyeler Birliği’nin ilk defa kitap ve kültür fuarı gerçekleştirdiğini belirterek, “Geçmişte belediyecilik denildiğinde sadece cadde, yol ve kaldırımlar düşünülür ve onlarla ilgili çalışmalar belediye faaliyeti olarak görülürdü. Ama devamında gördük iki kültür ve eğitim de belediyecilik adına olması ve yapılması gereken bir iştir” ifadelerini kullandı.

ORHANGAZİ BELEDİYESİ’DE BÜYÜK FUARDA YERİNİ ALDI

MBB tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Kültür ve Kitap Fuarı’nda 28 belediye ile birlikte Orhangazi Belediyesi de yer aldı. Fuarın açılışından sonra Orhangazi Belediyesi’nin stantında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, stanta gelen ziyaretçileri ağırladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.