Orhan Aslan: CHP Osmangazi’de ben de adayım!

Orhan Aslan: CHP Osmangazi’de ben de adayım!
03.08.2023
A+
A-

CHP’de ilçe kongre tarihlerinin belli olmasıyla birlikte ilçe başkanlığı için aday olan isimler de tek tek adaylıklarını açıklamaya devam ediyor.

CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı için önce Cengiz Çelik, sonrasında da Baran Güneş aday olduklarını açıklamıştı. Son olarak CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Aslan da aday olduğunu açıkladı.

Aslan’ın sürpriz adaylık çıkışı kulisleri de dalgalandırdı.

CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Orhan Aslan; “Osmangazi ilçemiz Bursamızın kalbinde en büyük ilçe olmasının yanında sorunlarının katlanarak çoğaldığı metropol ilçemizdir. Osmangazi’de siyasi dengelerde 22 yıldır iktidar partisinin lehinde ilerlemektedir. Osmangazi’de yerel seçimlere 8 ay kala hata yapmadan çıtayı siyasi anlamda yükselterek politik adımlar atılmalıdır. Bugün partimizin içinde bir değişim söylemi dolu dizgin herkesin dilinde. 14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında fotoğraf karesine girmek için yırtınan güruhun dillerinden düşürmedikleri değişimin ne olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum! Sayın Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet edenler düne kadar neredeyse dizinin dibinden ayrılmıyordu! Partimizin yeniden ayağa kalkmasını sağlamak için önce Osmangazi’yi CHP belediyeciliğine kazandırmak lazım. O nedenle ben de adayım!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.