O ilde kriz çıktı: MHP’li aday mevcut AK Partili yönetime yüklendi!

O ilde kriz çıktı: MHP’li aday mevcut AK Partili yönetime yüklendi!
28.01.2019
A+
A-

İttifakın kendi isimleriyle yarışacağı Düzce Belediyesi’nde, MHP’nin adayı Erdoğan Bıyık, mevcut AK Partili yönetime yüklendi. Bıyık, “Düzce’de belediyeye güven eksikliği var. Esnaf parasını alamadığı için belediyeye malzeme vermiyor” dedi.

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Öncü TV’ye yaptığı açıklamada, “Düzce’de siyasete ve belediyeye olan güven eksikliğini inşallah biz tamir edeceğiz biz onaracağız” dedi.

Erdoğan Bıyık, AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün, kendi projeleri üzerinden proje ürettiğini ifade etti.

“DÜZCE ESNAFININ DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN ALACAĞI VAR”

Bıyık mevcut AK Partili belediyenin, Düzce esnafına, aldığı ürünlerin ödemesini yapamadığını iddia ederken şu açıklamalarda bulundu: “Bugün bakarsanız siyasete ve Düzce Belediyesine bir güvensizlik var. Düzce esnafından Düzce Belediyesi alışveriş yapmıyor. Esnaf da malzeme vermiyor belediyeye. Neden paramı alamıyorum diye. Düzce esnafının Düzce Belediyesinden birçok alacağı var. Bir Düzce Belediyesinin düştüğü duruma bakar mısınız? Esnafından alışveriş yapamıyor. Malzeme vermiyor, parayı alamayacağım diye. Bu güvensizlik değil midir? Oy veren binlerce Düzceli o kişileri iktidara taşıyan, o kişilere Düzce Belediyesi’ni yönet diyen binlerce kişinin doğru dürüst kaldırımı yok.”

“AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYI ÖZLÜ PROJELERİMİZDEN PROJE ÜRETİYOR”

Bıyık, “Dijital belediyecilik diye bir programımız var. Şimdi ben bilmiyorum ama 3-4 ay önce sayın genel başkan yardımcımıza projelerimizi taktim ettik. Sosyal medyada bunu sık sık dile getirdik. Daha önceden projelerimizi açıkladık aslında. Ama Sayın Belediye Başkanı adayı Faruk Özlü, ilk açıklamasında ‘Dijital belediyecilik yapacağız’ dedi. Biz projelerimizi açıkladık. Bakıyorum diğer adayların hepsi bizim projelerimizin üzerinden proje yapmaya çalışıyor” ifadesini kullandı.

“AK PARTİ’NİN YENİ ADAYI ESKİ BAKAN FARUK ÖZLÜ”

Mehmet Keleş’in istifasıyla boşalan AK Partili Düzce Belediyesi’nin Başkanlığı’na Dursun Ay seçilmişti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 31 Mart’taki yerel seçimlerde, Düzce Belediye Başkan adayının Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Faruk Özlü olduğunu açıklamıştı.

(Kaynak: yenigaste.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.