”Nilüfer’in 3. kalbi” açıldı

”Nilüfer’in 3. kalbi” açıldı
11.03.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem’in, ”Nilüfer’in Kalbindesiniz” sloganıyla oluşturulan seçim ofislerinden üçüncüsü Esentepe Mahallesi’nde hizmete girdi

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem’in, ”Nilüfer’in Kalbindesiniz” sloganıyla oluşturulan seçim ofislerinden üçüncüsü Esentepe Mahallesi’nde törenle açıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç ile İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz ile İYİ Parti’nin mensupları katıldı.

Açılışta konuşan CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer’den yayılan ışık ve gülümsemenin diğer ilçelere kadar ulaşacağını belirterek, ”Yeni yeşil alanlar ile sağlıklı, huzurlu, güvenli yaşam alanlarını hep birlikte oluşturacağız. Katılımcılık anlayışıyla örnek olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplumun tüm kesimleriyle “Yeni nesil kent yönetimi” anlayışının temellerini attıklarını vurgulayan Erdem, şunları söyledi:

“Ulaşım, çevre, turizm konularından ses ve hava kirliliğine kadar tüm öneri ve fikirleri vatandaşlarla konuşuyor, birlikte lider ve öncü bir kent yaratmanın yollarını belirliyoruz. Nilüfer’i kötüleyenleri fıkra anlatıyorlarmış gibi dinliyoruz. Türkiye’nin beşinci mutlu kenti Nilüfer’dir. Bu seçimde Nilüfer’den başlayarak önce Bursa’ya sonra tüm Türkiye’ye yayılacak aydınlık bir ışık var. ”

LALE KARABIYIK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ise Nilüfer’in Türkiye’nin en gelişmiş ve çağdaş kentlerinden biri olduğuna dikkati çekerek, “Muhtarından meclis üyesine kadar yapılacak seçimle, atacağımız oyla Türkiye Cumhuriyeti’nin kaderini belirleyeceğiz. Seçim ofisleri bizleri hedefe kilitliyor, birliktelik ortamı yaratıyor. Martın sonu bahar diyoruz” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş ise Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniden inşa edilmesi gerektiğini dile getirerek, “Demokrasi taşlarından bir tanesi de yerel seçimlerdir. Partimizin bu seçimde son yılların en büyük başarısını yakalayacak. Bunun başlangıcı da Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden ve diğer ilçe belediyelerinden olacak” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.