Nilüfer’de Türk gençliği ‘Zafer’e yürüyor

Nilüfer’de Türk gençliği ‘Zafer’e yürüyor
23.08.2022
A+
A-

Nilüfer’de haftalardır Müzik Parkı’nda ‘Zafer marşları’ çalıyor.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin ve teşkilatının, FSM Bulvarı Müzik Parkı’nda açtığı üyelik ve imza standı gençlerden yoğun ilgi görüyor.

Zafer Partisi’nin Nilüfer’de tanıtımını yaparken, Bursalılar’ın ve özellikle gençlerin yoğun ilgisini çeken Nilüfer teşkilatı, Zafer Partisi’ne olan eğilimden oldukça mutlu ve umutlu.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin, “Ben ve teşkilatım hafta içi esnaf ziyaretleri, hafta sonu da stand etkinlikleri ile halkımızın yanındayız. Yurttaşlarımızın bize, partimize ve tabii ki Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ’a ilgileri, güvenleri bizi öyle onurlandırıyor ki, anlatamam.” dedi.

  

Partilerine olan yoğun ilgiden çok mutlu ve umutlu olduklarını ifade eden Başkan Işıl Esgin, ”Nilüferlilerin bize ilettiği, artık bizim “Ümidimiz” var, umudumuz var. Bursa’da yurttaşlarımızın ümitlerinin Prof. Dr. Sayın Ümit Özdağ, umutlarının da Zafer Partisi olduğunu sahada görmek gerçekten kıvanç verici. Hatta Nilüferliler bizi FSM Bulvarında görmeye öyle alıştı ki, bizi uzaktan gören gençler, “Zafer Turizm yine gelmiş” diyerek standımızı ziyaret ediyorlar.” diye konuştu.

”Türk gençliğinin bugün konforunu değil, geleceğini düşündüğünü belirten  Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin, şunları söyledi:

”Türk gençliği istikbal kaygısı duyuyor. Geçici sığınmacı adı altında yurdumuza giren 13 milyonun Türk gençliğinin geleceğini çalmaması için imza veren gençlerin sayısını tahmin edemezsiniz. Evet Türk Gençliği bugün hala Başbuğ Atatürk’ün izinde. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin buluştuğu Zafer Partisi’nde Türk Gençliği gerçek anlamda Kuvvayi Milliye ruhunu buldu. Bilim, Birlik, Barış sloganıyla 26 Ağustos 2021’de yola çıkan Zafer Partimiz Türk Gençliğinin umudu olmuştur.

And olsun ki kaçakların, göçeklerin, sığınmacıların Türk gençlerinin geleceğini çalmalarına izin vermeyeceğiz! Gençlerimiz bilimin ışığında Türk milletinin her alanda yükselmesi için çalışacak. Yurdumuzda nice Aziz Sancar, Ercüment Ovalı, Özlem Türeci, Uğur Şahin’ler yetişecek. Askeri okullar açılacak ve nice Mustafa Kemaller yetişecek! Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ümidi gençlikteydi. Zafer Partimizin kurucusu Sayın Ümit Özdağ’ın da umudu Türk Gençliği… Ve Türk Gençliği samimi milliyetçi ruhu, Türk milliyetçilerinin sarsılmaz ilkelerini partimizde buldu. Biz Türk Gençliğine güveniyoruz,  Onlar da bize… Ne mutlu Türküm diyene!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.