Nilüfer Kayapa Şehit Jand. Er Eyüp Gürsoy İlk ve Ortaokulu yıldızlaşıyor!

Nilüfer Kayapa Şehit Jand. Er Eyüp Gürsoy İlk ve Ortaokulu yıldızlaşıyor!
17.05.2023
A+
A-

Nilüfer Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlkokulu ve Ortaokulu yıldızlaşıyor!

Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerince yürütülen, eTwinning Projelerinde, proje bazlı olarak Ulusal Kalite Etiketlerini alarak büyük başarıya imza attı.

Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri, 2021-2022 eğitim öğretim yılında; başlayan ve iki yıl, yürüttükleri eTwinning Projelerinde, proje bazı, olarak Ulusal Kalite Etiketlerini almasının sevincini yaşıyor.

Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Murat Elaldı, ‘Okulumuzda iki yıldır devam eden bu hummalı çalışmanın ardından gelen eTwinning Okul Kalite Etiketi haberini vermekten gurur duyuyoruz. Aynı zamanda İtalya, Azerbaycan, Polonya, Yunanistan ve Türkiye’den ortaklar ile yürütülen Stem In English With Smart Kids projesinden de Avrupa Kalite Etiketi beklemekteyiz. Okulumuzda iki yıldır gerçekleştirilen eTwinning projeleri neticesinde eTwinning Okulu olmaya hak kazanmamızda, okulumuzda, Kübizm’de “ÖZEL” Yolculuk projesinde Gonca Madran, Zehra Orak, Kendin Üret Doğal Tüket Projesinde Gonca Madran, Neşeli Oyun Atölyesi Projesinde Arife Dağhan, TwinTube Projesinde Saadet Bilici Çorapçıgil, “Stem In English With Smart Kids” Projesinde Hüseyin Yıldırım öğretmenlerimiz yürüttükleri eTwinning Projelerinde, proje bazlı olarak Ulusal Kalite Etiketlerini almışlardır. Okul yöneticilerimize teşekkür ediyoruz’ dedi.

EĞİTİM KALİTESİ YÜKSELİYOR

Öğretmenlerin başarılarından dolayı, okullarında eğitim-öğrenim kalitesinin yükseldiğini belirten Okul Müdürü Murat Elaldı, göreve geldiklerinden itibaren okulda öğretmenler ve öğrenciler için en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Okullarında başarı çıtasını yükselteceklerini belirten Elaldı ve öğretmenleri başarılarından dolayı 30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Halil Özçoban’ın katılımıyla birlikte pasta keserek kutladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.