Nadir Özkardaş, Zafer Partisi’nde Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı

Nadir Özkardaş, Zafer Partisi’nde Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı
08.10.2022
A+
A-

Bursa eski Cumhuriyet Başsavcısı Nadir Özkardaş, Zafer Partisi’nde Bürokrasi ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Zafer Partisi Bursa İl yönetiminde yer alan Nadir Özkardaş, parti A kadrosunda görevlendirildi.

Geçtiğimiz hafta büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen Zafer Partisi 1. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel İdare Kurulu üyeliğine seçilen Bursa eski Cumhuriyet Başsavcısı Nadir Özkardaş,  parti yönetiminde Bürokrasi ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu’nda yer alan Nadir Özkardaş, Genel Başkan Ümit Özdağ başkanlığında toplanan Genel İdare Kurulu’nda partinin Bürokrasi ile İlişkilerden Sorumlu   Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

35 yıl boyunca çeşitli il ve ilçelerde Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Nadir Özkardaş, Zafer Partisi Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı görevini de yürütüyordu.

Nadir Özkardaş kimdir?

Çeşitli il ve ilçelerde Cumhuriyet Savcısı, Adalet Bakanlığında Adalet Müfettişi, Sivas ve Muğla Cumhuriyet Başsavcısı, Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve İzmir Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Özkardaş, 2016 yılında İzmir’den emekli oldu. Nadir Özkardaş, halen Zafer Partisi Bursa İl Yönetim Kurulu’nda da görev yapıyor.

Nadir Özkardaş’ın çalışma hayatı

ADALET BAKANLIĞI ADALET MÜFETTİŞİ – Oca 1993 – Nis 1998

SİVAS CUMHURİYET BAŞSAVCISI – May 1998 – Nis 2001

MUĞLA CUMHURİYET BAŞSAVCISI – May 2001 – Nis 2004

BURSA CUMHURİYET BAŞSAVCI VEKİLİ – May 2004 – Nis 2006

İZMİR CUMHURİYET SAVCISI – May 2006 – Ara 2015

YORUMLAR

  1. Varol özbek dedi ki:

    Bursa adına sevindirici bir durum syn Başkanım Nadir özkardas beyefendinin lâyıkı ile bu görevi yerine getireceğine inancım tamdir.Basarılar diliyorum