Mustafakemalpaşa’da Zafer Partisi ile Milli Yol Partisi işbirliği

Mustafakemalpaşa’da Zafer Partisi ile Milli Yol Partisi işbirliği
17.01.2024
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da Zafer Partisi’ne Milli Yol Partisi’nden destekleme kararı  çıktı.

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu, ilçede Milli Yol Partisi’nin Zafer Partisi’ni destekleme kararı aldığını ve işbirliği yapacaklarını açıkladı.

Ülkedeki mevcut durumun arzu ettiğimiz değişim için işbirliğini zaruri kıldığını ifade eden İlçe Başkanı Şenkuyumcu, ”İçinde bulunduğumuz dönemde her vatan sevdalısı insan bugün attığı adımın, yaptığı tercihin ülkeyi ve ilçemizi nereye götüreceğini ve nasıl sonuçlar üreteceğini iyi düşünmeli ve hesap etmelidir.” dedi.

Zafer Partisi İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu, ”Coğrafyamızda büyük bir beka sorunu yaşamaktayız.” ifadelerini kullanarak, ”Anadolu’daki son Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğü tehdit altındadır. İç ve dış tehdit toplamı zirveye çıkmıştır. Müttefik dediklerimiz bizi sırtımızdan hançerlemektedir. Ülkemiz hemen hemen her gün şehit vermektedir. Kurtlar sofrasındaki coğrafyamızda büyük bir beka sorunu yaşamaktayız.

Güvenlik ve beka sorunumuz dışında ekonomik sorunlar zirveye cıkmış, tarihimizde görülmemiş boyutta rezalet, tecavüz ve sapkınlık yaşamaktayız. Sosyal çöküntü de diğer alanlarda olduğu gibi zirveye çıkmıştır.  Tüm bu yaşananlar ülkede yerelden genele değişimi zaruri kılmaktadır.” diye konuştu.

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu, ”Yaklaşan yerel seçimler de kötü yöneten iktidara bir ders ve uyarı vermek ve arzu ettiğimiz büyük değişimin başlangıcı için büyük bir fırsattır.” ifadelerini kullandığı açıklamasında şunları söyledi:

”Mevcut durum arzu ettiğimiz değişim için işbirliğini zaruri kılmaktadır. Bu kapsamda, gün milliyetçi, vatanseverler için birlik ve beraberlik günüdür. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde de bereket vardır. İçinde bulunduğumuz dönemde her vatan sevdalısı insan bugün attığı adımın, yaptığı tercihin ülkeyi ve ilçemizi nereye götüreceğini ve nasıl sonuçlar üreteceğini iyi düşünmeli ve hesap etmelidir. Bu noktada, Zafer Partisi’ni destekleme kararı alan Mustafakemalpaşa Milli Yol İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Fatih Yılmaz Bey’e ve tüm Milli Yol Partili hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu duruşunuzu ve desteğinizi asla unutmayacağız. Bu vesileyle ‘önce vatan, önce devlet, önce Mustafakemalpaşa’ diyen tüm vatanseverleri bir ve beraber olmaya bir kez daha davet ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.