MÜSİAD Gürcistan Onursal Başkanı Kalafatoğlu’ndan TİM Başkanı Güle’ye ziyaret

MÜSİAD Gürcistan Onursal Başkanı Kalafatoğlu’ndan TİM Başkanı Güle’ye ziyaret
16.03.2021
A+
A-

MÜSİAD Gürcistan Onursal Başkanı Mustafa Kalafatoğlu, MÜSİAD İhracatçılar Başkanı Latif Polat ve Nizam Üner ile birlikte TİM Genel Başkanı İsmail Güle’ yi makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Gürcistan Kurucu Başkanı ve Onursal Başkanı, İş İnsanı TİM Doğu Karadeniz İhracatçılar Denetleme Kurulu üyesi Mustafa (Kalafatoğlu) Okutan, İstanbul’da beraberinde iş insanları MÜSİAD İhracatçılar Başkanı Latif Polat ve Nizam Üner ile birlikte TİM Genel Başkanı İsmail Güle’ yi makamında ziyaret etti.

Pandemi sureci, bu süreçte ihracatçıların durumu ve pandemi sonrası neler yapılabileceği ile sorunlar ve çözüm önerilerinin ele alındığı ziyaret sohbet havasında geçti.

Görüşmede TİM Genel Başkanı İsmail Güle, MÜSİAD Gürcistan heyetinin ziyaretinden mutluluk duyduklarını ve ekonominin can damarı ihracatçıların sorunlarını bildiklerini belirterek, ”Pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Hayat normale dönünce bu sorunları peyder pey çözmek için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Daha önce ihracatçıların sorunlarını nasıl çözdüysek inşallah bu sorunları da çözeriz” dedi.

MÜSİAD Gürcistan Kurucu Başkanı Mustafa Kalafatoğlu da, pandemi sonrasında Türkiye’nin ihracatta büyük bir atılım yapacağını, Kafkaslarla birlikte, Afrika ve Ortadoğu pazarına da daha güçlü olarak yöneleceklerini ifade etti.

Kalafatoğlu ihracatçılara yeşil pasaportun TİM Başkanı Güle’nin girişimleri sonucu verildiğini kaydederek, bu girişimin ihracatçılar için çok faydalı ve işe yarayan bir proje olduğunu kaydetti ve ”ihracatçıya verilen yeşil pasaport, girişim ruhu olan ihracatçıların önünü açarak işlerini kolaylaştıracak, artmasını sağlayacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.