Murat Onat, İYİ Parti Nilüfer’den meclis üyesi aday adayı oldu

Murat Onat, İYİ Parti Nilüfer’den meclis üyesi aday adayı oldu
02.01.2019
A+
A-

Bursa’nın tanınan iş adamı, hayırsever İnşaat ve Ziraat Mühendisi Murat Onat, İYİ Parti ilçe teşkilatına, Nilüfer Belediye Meclisi için aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

İYİ Parti Nilüfer ilçe başkanı Osman Uçar tarafından teslim alınan başvuru dosyasında duygulu anlar yaşandı. Başkan Uçar; “Partimizin en temel ilkesi, yaşadığımız ilçelerde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğine inandığımız kadrolarla yerel seçimlerde, iktidarın tek alternatifi olduğunu gösterebilmektir. İyi insanlardan oluşan partimizde hepimiz bu ailenin bir parçasıyız. Mühendis kardeşimiz Murat Onat’a bu kutsal davada bizimle birlikte yürüyerek başvurusunu partimizden, tercih hakkını bizden yana kullandığı için teşekkür ediyor, siyaset yolunda başarılar diliyorum” dedi.

YAŞANABİLİR BİR BURSA İÇİN…

Meclis üyeliğine başvurusunda kendisini yalnız bırakmayan başta ailesi olmak üzere, dostlarına teşekkür eden Murat Onat ise yaptığı açıklamada şöylekonuştu: “Bugün bu mutluluğu bana yaşatan başta ailem olmak üzere beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma, ilçe başkanım sayın Osman Uçar ve teşkilatına şükranlarımı sunuyorum. Inşaat, altyapı, peysaj ve ziraat sökterinde yıllardır önemli projelere imza atıyorum. Yaşadığım iş deneyimlerini belediye meclisinde değerlendirmek, çarpık kentleşmenin önüne geçmek için bir adım da ben atmak istedim. Gecekondulaşmada, başkentliliğini kimseye kaptırmayan bir Bursa’da yaşıyoruz. Buna artık ‘bi dur’ diyebiliriz. Bursa’yı tüketmeden de üretmek mümkün. Bunu başarmak için meclise aday oldum. 2019 seçimlerinde İYİ Parti’nin en iyi oyu alması için üzerimize düşenden daha fazla çalışarak, gelecek nesillere yaşanabilir bir Bursa bırakacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.