Murat Kurum mal varlığını açıkladı

Murat Kurum mal varlığını açıkladı
20.03.2024
A+
A-

Mal varlığının detaylarını kamuoyuna paylaşmamasıyla gündeme gelen AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum, kendisine ait mal beyanı bildirimi yaptı.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı AKP’li Murat Kurum mal bildirimi yaptı. Mal bildiriminde 1 araç, 3 konut, 4 mücevher, 3 silah yer aldı.

Kurum’un Ankara Çankaya’da kendi adına bir evi, eşi Şengül Kurum’un adına ise Ankara Altındağ’da ve İstanbul Kağıthane’de birer evi bulunuyor.

Kurum’un para ve menkul değer bilgilerinin ise 200 bin Türk Lirası, 55 bin dolar, 40 bin Euro olduğu bildirildi. Eşinin ve oğlunun hesaplarındaki paralar hakkında ise bilgi verilmedi.

ALTIN VE MÜCEVHERAT BİLGİLERİ

Şengül Kurum’un üzerine 1 milyon 910 bin TL değerinde muhtelif altın ve takı, oğlu Mehmet Kurum üzerine 381 bin TL değerinde muhtelif altın, kızı Zeynep Kurum üzerine 504 bin TL değerinde, ve diğer kızı Hatice Zehra Kurum üzerine de 538 bin TL değerinde muhtelif altın kayıtlı olduğu görüldü.

Mal bildirimine göre Kurum’un Eylül 2023’te 1 milyon 200 bin TL değerinde Peugeot 408 marka bir aracı, 20 bin TL değerinde Glock ve 5 bin 750 TL değerinde Canik marka silahı olduğu belirtildi. Ayrıca listede 9 bin TL değerinde Süper Poze tüfek de yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.