Muhasebeciler, XX. Türkiye Muhasebe Kongresi’nde buluşacak

18.09.2018
A+
A-

Her 4 yılda bir düzenlenen ve Türkiye’nin muhasebe olimpiyatları olarak kabul gömüş muhasebe kongresinin 20.’si, bu yıl 5-6 Ekim tarihlerinde, ‘Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması-Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler’  ana temasıyla, İstanbul Bomonti Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, TÜRMOB ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşecek ve muhasebe camiasını bir araya getirecek olan XX. Türkiye Muhasebe Kongresi hakkında bilgi verdi. Muhasebe mesleğinin sorunlarının ve geleceğe dönük gelişmelerinin değerlendirileceği muhasebe kongresine Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak katılacaklarını söyleyen Ahmet Hikmet Sönmez, kayıtların elektronik olarak www.tmk2018.org adresinden alınmaya devam ettiğini duyurdu.

BSMMMO Başkanı Sönmez, “Türkiye’nin Muhasebe Olimpiyatları her 4 yılda bir düzenlenen ve Türkiye’nin Muhasebe Olimpiyatları olarak kabul görmüş ‘Türkiye Muhasebe Kongreleri’ katılımcılara muhasebe mesleğinin sorunlarının, geleceğe dönük gelişmelerinin Dünya ve Türkiye’deki gelişmelerle beraber tartışıldığı bir ortam sunuyor. XX. Türkiye Muhasebe Kongresi’nin ana teması ‘Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması-Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler’ olarak belirlendi. Toplam 22 oturumda alanında yetkin uzmanlarla buluşma imkanı sunan kongre, 3 ana ve 18 paralel oturum ile 1 panelden oluşacak. Alanında yetkin 100’e yakın bürokrat, akademisyen, iş insanı, uzman konuşmacı kongrede bir araya gelecek” diye konuştu.

Aynı zamanda kongreye katılanların Kamu Gözetimi Kurumu ‘Bağımsız Denetçiler İçin Sürekli Eğitim Tebliği’ düzenlemeleri kapsamında 2 temel mesleki eğitim kredisine hak kazanacaklarını da duyuran BSMMMO Başkanı Sönmez, tüm meslektaşlarını kongreye davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.