Muharrem İnce’den flaş karar!

11.05.2023
A+
A-

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, saat 14.00’te basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Gazeteci Aytunç Erkin, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmek için genel merkeze gittiğini ileri sürdü.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ilgili bomba gibi bir iddia gündeme düştü. İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilebileceği konuşuluyor.

İddiayı Gazeteci Aytunç Erkin, gündeme getirdi. Gazeteci Aytunç Erkin, Sözcü TV’de Memleket Partisi’nde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Aytunç, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı seçiminden çekilebileceğini söyledi.

ÇOĞUNLUK ÇEKİLMESİNİ İSTEDİ

Muharrem İnce’nin bir otelde 11 yakın çalışma arkadaşıyla bir toplantı yaptığını ifade eden Erkin “Bu 11 isimden 8’i seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini İnce’ye aktarıyor. Bunun üzerine İnce ‘Bunu bir düşünelim’ diyor. Şu an partinin genel merkezine gidiyor ve bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacak.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.