Mudanya’nın keskin muhalifinden aktif siyasete mola!

Mudanya’nın keskin muhalifinden aktif siyasete mola!
21.02.2024
A+
A-

Doğru çıkışlarıyla hafızalara kazınan MHP Mudanya Belediye Meclis üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden hemşehrilerinden kısa bir mola istedi.

Sağlık sorunları ve iş yoğunluğu nedeniyle Mudanya Belediye Meclis Üyeliği için adaylık dosyasını geri çektiğini aktaran Bülent Erden, ”Gelecek günlerde halkımızın yararına olabilecek fikirlerimi, öneri ve düşüncelerimi kamuoyu yararı gözeterek paylaşacağımı bilmenizi isterim.” açıklamasında bulundu.

Bülent Erden açıklamasında şunları söyledi:

”Partimin teveccühü, halkımızın kıymetli oylarıyla 2019 yılı yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisinden Mudanya Belediye Meclisi Üyesi seçildiğim günden bugüne kadar söz verdiğim gibi halkımızın verdiği oyları helal ettirmek inancıyla Belediye başkanının yaptığı doğrularda yanında, yanlışlarda karşısında olup eksiklerinin tamamlayıcısı oldum.

Her yanlış gördüğüm ve karşısında durduğum karar, uygulama ve projenin doğrusunu ifade ederek akılcı, halkımızın menfaatlerini koruyan, kollayan çözüm önerileri sundum.

Partimin ve seçmenin bana verdiği görevi vicdani bir sorumluluk anlayışıyla yerine getirmekten dolayı son derece müsterihim. Çeşitli yerlerde parti ayrımı gözetmeksizin halkımızın bana ilettiği ve iletmeye devam ettiği memnuniyet ifade eden görüşleri benim için kıymetli bir hazine ve en büyük ödül olmuştur.

Hatırlanacağı üzere 2024 yerel seçimlerinde yeniden MHP Mudanya Belediye Meclisi Üyeliği başvurumu yaparak Meclis Üyesi Adayı olmuştum.

Ancak sağlık durumumda beliren inişli çıkışlı gelişmenin yanı sıra şahsi işlerimin yoğunlaşması nedeniyle Mudanya Belediye Meclisi Üyeliği Adaylık Başvuru dosyamı geri 2 hafta önce çekmiş bulunmaktayım.

Gelinen süreçte telefonumun susmaması, arayıp soranlarımın çok yoğun olması nedeniyle bu açıklamayı paylaşmayı uygun buldum.

Gelecek günlerde halkımızın yararına olabilecek fikirlerimi, öneri ve düşüncelerimi kamuoyu yararı gözeterek paylaşacağımı bilmenizi isterim. Mudanya ile bir kez tanışan her kesimden insanın Güzel Mudanya ile gönül bağının devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Meclis Üyesi Adayı olan tüm arkadaşlara başarılar diliyor, partime ve doğrudan, dürüstten yana olan, halkın menfaatleri doğrultusunda hareket eden tüm Mudanyalılara şükranlarımı sunuyorum.

Dua ve selamlarımla esen kalınız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.