‘Millet İttifakı’nın adayı Akşener mi?’ sorusuna yanıt geldi

‘Millet İttifakı’nın adayı Akşener mi?’ sorusuna yanıt geldi
18.08.2020
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olacağı şeklinde çıkan iddialarla ilgili açıklama geldi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti, bu tür konuları yetkili organlarında konuştuktan sonra karara bağlar ve ondan sonra kamuoyuyla paylaşır” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı seçiminin adayının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olacağı şeklinde çıkan iddialarla ilgili İYİ Parti’den açıklama geldi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “”İYİ Parti, bu tür konuları yetkili organlarında konuştuktan sonra karara bağlar ve ondan sonra kamuoyuyla paylaşır” ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak Meral Akşener’in adının geçtiğine ilişkin soruyu şu şekilde yanıtladı:

“Türkiye’nin gündeminde çok kısa bir takvim içerisinde gerçekleştirilecek bir seçim varsa bu değerlendirmeye açıktır. Ama şahsen bu değerlendirmeyi ben Müsavat Dervişoğlu olarak yapamam. İYİ Parti, bu tür konuları yetkili organlarında konuştuktan sonra karara bağlar ve ondan sonra kamuoyuyla paylaşır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.