Mikail Kaya: Gürsu’da engelleri birlikte aşacağız

30.08.2018
A+
A-

Yerel seçimlere aylar kala partiler birer ikişer sahaya inmeye başladı. İYİ Parti Gürsu mahalli idarelerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Mikail Kaya, ilçenin kaderinin İYİ Partili belediye başkanı ile değişeceğini belirtti.

Kaya; “Seçimlere teşkilat olarak son çalışmalarımızı tamamlayarak start verdik. Belediye başkan adayımız tüm kesimleri kucaklayacak, sen ben kavgasında olmayan, dürüstlüğü ile yetimin hakkını koruyan bir anlayışı benimseyen bir lider olacaktır. O sadece iyilerin değil, tüm Gürsulular’ın hassasiyetlerini savunan biri olacak. 14 yıldır nüfusu 85 binlere dayanmasına rağmen, Bursa’dan bakıldığında bir köyü andıran Gürsumuzu 24 ay içinde modern, cadde ve sokaklarının nefes aldığı bir ilçeye dönüştüreceğiz” dedi.

KAZANMAK İÇİN DEĞİL, KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ!

Gürsu İlçe Belediyesi’nin hizmet anlayışının, standartları artırmaktan ziyade, daha da ilçenin kazanımlarını geriye götürdüğünü belirten Mikail Kaya şunları söyledi: “İlçenin en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu ilk yıl çözeceğiz. İlçenin ilk katlı otoparkını yaparak ilçemize kazandıracağız. Yeni uygulamaya geçireceğimiz imar planları ile ilçenin yeterli olmayan park alanlarına yenilerini ekleyeceğiz. Merhum başkanımızın ismi verilen Şehit Cüneyt Yıldız Caddesi’nin ismine yakışır, 24 saat canlı tutacak bir şekilde düzenleyerek, fuzuli olan trafik lambalarını kaldıracağız. Başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere kaldırımları sağlıklı hale getirmek boynumuzun borcudur.  İlçenin geçmişine yakışır bir öğretmenevini de ilk yılımızda Gürsu’ya kazandıracağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.