MHP’li Büyükataman’dan CHP’ye sert tepki

MHP’li Büyükataman’dan CHP’ye sert tepki
19.03.2022
A+
A-

İsmet Büyükataman, Burhaniye’de ‘Adım Adım 2023’ toplantısında konuştu.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman “Adım Adım 2023 – İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında Balıkesir Burhaniye’de konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri – Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman Adım Adım 2023 – İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında Balıkesir Burhaniye’de yapmış olduğu konuşmada Devlet Bahçeli’nin şu sözlerine dikkat çekti: “Bugünkü CHP, HDP’nin kostüm giymiş halidir. Bugünkü CHP, PKK’nın yedek kulübesidir. Ve bugünkü CHP, Aziz Atatürk’e ihanet etmiş, geçmişine sünger çekmiştir.”

Büyükataman, “CHP’nin kuruluş ilkelerinden saptığını, Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan çıktığını, Türk ve Türkiye karşıtı karanlık odakların yörüngesine girdiğini, kendi tarihine sırt döndüğünü yorulmadan, bıkmadan milletimize anlatacağız.” dedi.

İsmet Büyükataman konuşmasında şunları söyledi:

İlk kurultayını Sivas’ta yapan Cumhuriyet Halk Partisi ile bugün Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi tarafından yönetilen CHP arasında hiçbir benzerlik kalmamıştır. Kılıçdaroğlu CHP’si için Cumhuriyetimizi kuran kutlu iradenin ortaya koyduğu ilkeler artık sadece bir istismar malzemesi haline gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti, 2015 Milletvekili seçimlerinin ardından “sözde öz yönetimler” ilan eden, Hendek Terörünü başlatan PKK terör örgütüne karşı beka mücadelesi verdiği sıralarda, Türk devletini katliam yapmakla suçlayan sözde barış akademisyenlerinin Türkiye’ye dış müdahaleyi çağıran utanç bildirisine şahit olmuştur. Kılıçdaroğlu CHP’si 2019 yılında milletimizin vicdanını yaralayan bir adım atmış; TBMM’ye bu hainleri kurtarmak için kanun teklifi vermiştir. Kanun teklifiyle yetinmeyen Kılıçdaroğlu “Barış akademisyenlerini görevlerine iade edeceğiz.” diyerek terör destekçilerine sahip çıkmış, Türk Devletinin ve milletinin karşısında saf tutmuştur.

“Her evden HDP’ye bir oy” kampanyalarıyla bebek katili Öcalan’ın projesi HDP’yi, meclise sokmak için omuz veren CHP yönetimi artık dozu arttırmış ve HDP’yi Türkiye’nin yönetiminde söz sahibi yapacak kirli ittifaklar peşine düşmüştür. O dönem, CHP’nin genel başkan yardımcısı sıfatını taşıyan emekli büyükelçi Murat Özçelik, “Evimizden HDP’ye oy çıktı.” deme cüretini göstermiş, ihaneti itiraf etmekte bir beis görmemiştir. HDP’yi Türkiye’nin yönetiminde söz sahibi yapma isteğini bizzat CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel de katıldığı bir Televizyon programında seçimi kazanmaları durumunda Selahattin Demirtaş’ın Temel Karamollaoğlu ve Meral Akşener ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmasını teklif etmiştir.

Dün sınırımızdaki terör örgütü YPG’yi Türkiye için tehdit olarak görmeyen Kılıçdaroğlu’nun bugün zillet ittifakı ortakları (İP-SP-DP-DEVA-GELECEK partileri) ile birlikte “S-400’lerden kurtulmalıyız” propagandası yapması açıkça Türkiye’yi olası tehditlere karşı savunmasız bırakma çabasıdır. Eylem ve söylemleri ile perde arkasındaki emellerini ortaya döken, Türkiye’yi bir yıkıma sürüklemek istediği açıkça ortaya çıkan Zillet İttifakı 28 Şubat gibi manidar bir tarihte gizli ortağı HDP’yi masa altında saklayarak toplanmıştır.

Toplantı sonrasında HDP’li Pervin Buldan’ın “Bizi yok sayanı biz de yok sayarız.” tehditlerine boyun eğmek zorunda kalan Kılıçdaroğlu, 6’lı ganyan masasının gizli ortağının HDP olduğunu, “HDP ile görüştüklerini, HDP’nin yok sayılamayacağını” itiraf etmiştir. FETÖ ve PKK telkinleri ile toplandıkları yuvarlak masada ise “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” metni adında içi boş, temelsiz ve büyük Türk Milletine hiçbir faydası olmayan bir metni imzalamışlardır. Bu vasat metnin ihanete göz kırpmak, vesayet düzenine can suyu olmak amacıyla yazıldığı ve Türk Milletinde karşılık bulmadığı gayet açık ve nettir. Türkiye’nin menfaatleri için imzalanan bir mutabakat görmek isteyenler, 15 Temmuz gecesi büyük Türk Milleti tarafından meydanlarda kurulan ve hem mimarlığını hem de isim babalığını Sayın Genel Başkanımızın yaptığı Cumhur İttifakı’nın protokolünü inceleyebilirler.

Cumhur İttifakı protokolünü inceleyenler Büyük Türk Milletini, manevi değerlerimizi, kuruluş ilkelerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü açık ve net bir şekilde göreceklerdir. Cumhur İttifakı şeffaftır, Büyük Türk Milleti tarafından kurulmuş ve daima Türk Milletinden yanadır. Cumhur İttifakında daima Türk Milletinin kök değerleri ve hassasiyetleri vardır. İktidar hırsları ile tüm umutlarını Türkiye dışı ve karşıtı yapılara bağlayanların, Pennsylvania’dan işaret bekleyenlerin, HDP ile tezkereye hayır oyu kullananların, “Suriye’de Libya’da ne işimiz var?” diyenlerin Cumhur İttifakı ruhunu anlaması imkansızdır.

“Demokrasinin yolu Diyarbakır’dan geçer.” diyerek yollara düşen Kılıçdaroğlu Diyarbakır’da yanı başında oturan Kandil’in sözcülerinin “Rojavada yapılan askeri operasyonların son bulması gerektiğini düşünüyoruz.” sözlerini sus-pus izlemiş, herhangi bir tepki vermemiş ve ikiyüzlülüğünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Yozgat’ta yaptığı bir konuşmada “Kandili yerle yeksan etmezsem” diyen Kılıçdaroğlu Diyarbakır gezisinde tarihimizle yüzleşmemiz gerektiğini söyleyerek Kandilin uzantılarına yeşil ışık yakmıştır. Yozgat’taki Kılıçdaroğlu ile Diyarbakır’daki Kılıçdaroğlu arasında dünyalar kadar fark vardır. Şimdi sizlere soruyorum: Yozgat’ta başka, Diyarbakır’da başka konuşan bir siyasetçiye güven duyulabilir mi?

Kemal Kılıçdaroğlu, 6-7 Eylül olaylarında sokak çağrısı yaparak ortalığı karıştırmak isteyen, bebek katili Öcalan’ın heykelini dikeceğiz diyerek PKK terör örgütüne bağını itiraf eden terörist Demirtaş’ın babasını ziyaret etmiş ancak Diyarbakır annelerini görmezden gelmiş, Diyarbakırlı vatandaşlarımızı hiçe saymıştır. Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır ziyaretinde HDP’ye açık sinyal vererek HDP’nin Zillet İttifakı’nın bir ortağı olduğunu bir kez daha göstermiştir.

CHP Genel Başkanı, iki günlük Diyarbakır gezisi sırasında söylediği “Tarihimiz kirli, yüzleşmemiz gerekir.” sözleriyle neyi kastetmektedir? Türk tarihinde kirli olan tek bir sayfa yoktur. Türkiye Cumhuriyetimizin tarihine kirli demek namertliktir, nankörlüktür, vatan ve millet sevgisinden nasipsizliktir. Asıl kirli olan Kılıçdaroğlu’nun zihnidir, kirli olan Kılıçdaroğlu’nun durduğu yerdir. Kılıçdaroğlu özür dilemek istiyorsa öncelikle Atatürkçü vatansever insanlarımızdan özür dilemelidir. Hesap vermek istiyorsa Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’yi terör uzantısı HDP’nin yedek kulübesi haline getirdiği için öncelikle CHP seçmenine ve aziz Türk Milletine hesap vermelidir. Özellikle CHP’ye bugüne kadar oy veren kıymetli vatandaşlarımız bir kez daha hatırlatmak isterim ki; Kemal Kılıçdaroğlu CHP’si, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük fedakârlıklarla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin karşısında yerini almıştır. Birbirlerine tek benzerliği teröristlerin serbest kalması konusundaki söylemleri olan Zillet İttifakı ve Kılıçdaroğlu CHP’si adeta Cumhuriyet değerlerinden intikam almayı kendine görev edinmiştir.

15 Temmuz günü Türk Milletinin hain darbecilere karşı verdiği kutsal mücadeleyi tiyatro olarak adlandıranlardan, Türkiye’nin sınır ötesi operasyonlarına karşı, tezkereye hayır diyenlerden Türkiye Cumhuriyeti Devletine “katil devlet” diyenlerle ortak olanlardan Atatürkçü olmaz. Terör örgütü uzantısı zararlı cemiyetleri çantasına gizleyip Türk Milletinin zekâsıyla alay edercesine kapı aralarında ittifak kuranlardan, milletin malını gasp eden, canına ve hürriyetine göz diken darbecilere özgürlük isteyenlerden, iradesini Türkiye dışından çizilen rotalara teslim edenlerden vatanseverlik beklenemez. Emperyalizme payanda olmaya hazır olduğunu her fırsatta Türkiye’yi yurt dışında şikayet ederek itiraf edenlerin, Mustafa Kemal ve Cumhuriyet düşmanı terör örgütü uzantısı HDP ile ittifak yapanların Atatürkçü ve vatansever olamayacağı gayet nettir. Artık çok açık görünmektedir ki Zillet İttifakının Türk Milleti diye bir derdi yoktur. Türk Milleti ile ortak bir hassasiyeti yoktur. Bunlar ancak Kandil’de, teröristlerle boy boy fotoğraf çektirenlerin dertler ile dertlenebilirler.

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başladığımız Anlatma ve Aydınlatma toplantılarında bu kirli ittifakı ve Kılıçdaroğlu CHP’sinin nasıl yoldan çıktığını her vatandaşımıza tek tek yorulmadan anlatacağız. Cumhur İttifakı olarak büyük Türk Milletinin çelik iradesine güveniyor, kuruluş ilkelerimize bağlılığına sonuna kadar inanıyoruz. 2023 seçimlerinde büyük Türk Milleti, Türkiye üzerinde karanlık senaryolar yazanlara, hürriyetine göz dikenlere, geleceğini gasp etmeye çalışanlara, emperyalizmin vahşi planlarının figüranı olmaya heveslenenlere en güzel cevabı verecektir. Asil Türk milletinin değerlerini reddeden Zillet İttifakının, Türk Milleti tarafından siyasi tarihin çöplüğüne gönderileceğine şüphemiz yoktur. Konuşmama son verirken Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin şu sözlerini bir kez daha hatırlatmak istiyorum “Bugünkü CHP, HDP’nin kostüm giymiş halidir. Bugünkü CHP, PKK’nın yedek kulübesidir. Ve bugünkü CHP, Aziz Atatürk’e ihanet etmiş, geçmişine sünger çekmiştir.”

“Adım adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantımıza katıldığınız için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun.

Ne mutlu Türk’üm diyene!”

(Kaynak: kapsamhaber.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.