MHP’li Büyükataman’dan Babacan’a: Haddini bil!

MHP’li Büyükataman’dan Babacan’a: Haddini bil!
26.01.2024
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmail Büyükataman, Ali Babacan’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye hadsiz sözlerinin ardından sert tepki gösterdi. Büyükataman, “Türkiye karşıtı emperyalist şebekelerin piyonu ve Türk düşmanlarının Devası olarak tanınan Babacan haddini bil” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmail Büyükataman, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan hadsiz sözlerinin ardından, sosyal medya X hesabından sert tepki gösterdi. “Türkiye üzerinde sinsice hazırlanan yıkım projelerine hizmet etmekten öteye gidememiştir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Türkiye için verdiği mücadeleyi, ülkemize yaptığı hizmetleri idrak edemeyen, idrak etse de işine gelmeyen “DEM’in mavisi Babacan”a tavsiyemiz haddini bil!” ifadelerini kullandı.

İşte MHP’li İsmet Büyükataman’ın o açıklaması:

”Türkiye karşıtı emperyalist şebekelerin piyonu ve Türk düşmanlarının Devası olarak tanınan Babacan! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye iftiralarla saldıran Babacan’ın önünde ki mikrofondan bu güne kadar Türk ve Türkiye’nin faydasına tek bir sesin yükselmediği aziz milletimiz tarafından çok iyi bilinmektedir. Avrupa’dan aferin almak için ülkemize ve milletimize sırt çeviren, zihni ipotekli Babacan’ın dili bu güne kadar Türkiye üzerinde sinsice hazırlanan yıkım projelerine hizmet etmekten öteye gidememiştir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Türkiye için verdiği mücadeleyi, ülkemize yaptığı hizmetleri idrak edemeyen, idrak etse de işine gelmeyen “DEM’in mavisi Babacan”a tavsiyemiz haddini bilmesi, buçukluk partisiyle birlikte çok yakında siyaset sahnesinden silineceğini aklından çıkarmamasıdır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.