MHP’de Adana’da  deprem: İlçe başkanlıkları kapatıldı

MHP’de Adana’da  deprem: İlçe başkanlıkları kapatıldı
01.02.2024
A+
A-

MHP’de Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatıldı; Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Hüseyin Sözlü görevden alınıp disipline sevk edildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Adana Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıklarının yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergiledikleri iddiasıyla kapatıldığını açıkladı.

HÜSEYİN SÖZLÜ GÖREVDEN ALINDI

Aynı sebeple Adana Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü’nün de başdanışmanlık görevinden alındığını belirten Yalçın, Sözlü’nün merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini ifade etti.

Semih Yalçın’ın açıklaması şöyle:

– Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır.

– Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.