MHP ilçe başkanı istifa ettirildi!

MHP ilçe başkanı istifa ettirildi!
27.07.2021
A+
A-

El Bab’da silahla poz verip muhaliflere hakaret içeren ifadeler kullanan MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz, istifa gerekçesini söylemedi.

Türkiye’nin kontrolü altında olan Suriye’nin El-Bab şehrinde silahla poz veren MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa ettiğini duyurdu ancak gerekçe belirtmedi.

Instagram hesabından, “FETÖ’nün hainlerin, sol örgütçü bölücülerin, TKP’nin, TİP’in, CHP’nin, İP’in, HDP’nin iftiralarına aldırmadan, DEAŞ’a ve PKK’ya karşı verdikleri mücadeleyle aynı dedelerinin Atatürk’ün yanında saf tuttukları gibi Türk milletinin yanında saf tutan kardeşlerimizi ziyaretimiz” notuyla söz konusu fotoğrafları paylaşan Suat Yılmaz, istifasını yine sosyal medya hesabından duyurdu.

Suat Yılmaz’ın istifa açıklaması şöyle:

“Allah’ın selamı üzerinize olsun çok kıymetli dava arkadaşlarım, ailem, büyüklerim, küçüklerim, Esenlerimizinde bize destek veren kıymetli yol arkadaşlarımız, Esenlerimizin bir birinden değerli insanları, yıllarca şerefle lekelemeden, kirletmeden bu güne kadar devam ettiğim MHP Esenler İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum. Her alanda milliyetçi/ülkücü hareket adına mücadelem son nefese kadar sürecektir. Liderimizin, teşkilatımızın emrinde olmaya, turan coğrafyasındaki soydaşlarımızın şerefli var oluş saflarında kıyamda durmaya, mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğim. Başta liderimiz Türkmen Beyi Sn. Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere dava arkadaşlarıma, büyüklerimize, aileme, Esenlerimize, Esenlerimizin birbirinden değerli insanlarına, Türkiye’nin her yerinden, yurtdışından desteklerini esirgemeyen yiğit ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime velhasıl herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim her birinizden ayrı ayrı razı olsun.”

SEMİH YALÇIN YORUMSUZ PAYLAŞTI

Teşkilatlardan Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Suat Yılmaz’ın istifasını belirttiği sosyal medya paylaşımını Twitter hesabından yorum yapmadan paylaştı! Semih Yalçın, daha önce hiçbir istifa açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşmamıştı.

ÇAYCUMA İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

AKP Çaycuma Teşkilatı ve AKP Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nu Cumhur İttifakı’na uygun hareket etmemekle suçlayan MHP Çaycuma İlçe Başkanı Ersin Akyüz, görevden alındı.

MHP İl Başkanı Varol Demirköse, ilçe başkanı Ersun Akyüz’ün görevden alındığını doğrulayarak, “Karar genel merkezimizin takdiridir. Teşkilatımız bugün itibariyle kapatıldı. Şu ana kadar yeni bir atama yapılmadı” dedi.

Ersin Akyüz söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“MHP Çaycuma İlçe Teşkilatı Sayın Genel Başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli beyin talimatları emirleri doğrultusunda Cumhur İttifakını savunup ona göre hareket etmektedir. Ama ittifak Ortağımız ilçemizde aynı özveriyi göstermemektedir. İttifak ortağımızın İlçe Başkanı ve ilçemizin milletvekili aynı özveriyi göstermemektedir. Arkadaşlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarını neden dinlemiyorsunuz? 2023 ve 2024 seçimleri çok uzak değil. İttifak ruhu bizim için beka meselesi, sizler de bu ittifak ruhuna saygı duyup ona göre hareket edin.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.