MHP Gürsu’da yerel seçim startını verdi

04.07.2018
A+
A-

Gürsu’da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden sonra gözler yerel seçimlere çevrildi. Son günlerde 30 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimlerinin kasım 2018’e çekileceği yönündeki yayınlanan haberler ilçe teşkilatlarını hareketlendirdi.

Yerel Seçimler için startı veren siyasi partilerin ilçe teşkilatları hazırlıklara başladı. Gürsu’da beklentilerin üzerinde yüzde 16,5 oy alarak Bursa’da dikkatleri üzerine çeken MHP Gürsu teşkilatı üyelerinin yüzleri gülüyor. İlçe başkanı Ali Osman Beysır yönetiminde 3 komisyon kurularak, yerel seçimler için hazırlıklara başlanıldığı, 16 Temmuz tarihi itibari ile olası bir erken seçim öngörülerek, ilçenin mahalle sakinleri ve esnafın ziyaret edileceği öğrenildi.

İNANDIK, BAŞARDIK!

MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Öna da teşkilatın azimle çalışmasının seçim sonuçlarındaki başarıyı getirdiğinin altını çizerek, ilçenin sorunlarını çözmek için aktif olarak rol alacaklarını belirtti.

Önal; “85 bin nüfuslu ilçede yaşıyoruz. Yerel seçimlerde mutlak zaferi kazanmak için odaklandık. Hedefimiz belediyeyi MHP kadroları ile buluşturabilmek. 2004 yılından beri 3 dönemdir, belediye AKP kadrolarında. İlçeye kalıcı güzel hizmetler kazandırılmasına rağmen, biz bunu yeterli olarak görmüyoruz. Büyük vizyon projelerimiz var. Seçim satına girildiğinde ilçe başkanımız sayın Ali Osman Beysır ve yönetimi projeleri kamuoyunun dikkatine sunacaktır. Esnafın gerçek nefesi, çiftçinin dermanı olacağız. MHP kadroları ülkenin sigortasıdır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.