Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı

Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı
17.04.2021
A+
A-

Meteoroloji’den Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik için önemli uyarı  geldi.

Meteoroloji Müdürlüğü’nden vatandaşlara yönelik uyarılar yapılmaya devam ediyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik için toz taşınımı uyarısında bulundu.

Meteoroloji Müdürlükleri, vatandaşların zorlu hava şartlarına karşı tedbirlerini almalarını sağlamak amacıyla uyarılarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Müdürlük’ten sonra olarak merakla beklenen toz taşınımı durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

AA’da yer alan habere göre Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik’te bu geceden pazar akşamına kadar sürmesi beklenen toz taşınımı nedeniyle uyarı yapıldı.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden açıklamaya göre, bu geceden pazar akşamına kadar Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik genelinde toz taşınımı öngörülüyor.

Görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde bozulma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.