Meral Akşener’in Rize ziyaretinde gerginlik

Meral Akşener’in Rize ziyaretinde gerginlik
20.05.2021
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İkizdere’ye yaptığı ziyarette bir kadının sözleri ortamı gerdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize’nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı. Tepki gösteren grupla partililer birbirlerinin üzerine yürüyünce gerginlik yaşandı. Polis araya girerek gerginliği önlerken, esnaf ziyaretini iptal eden Akşener ilçe merkezinden ayrıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, saat 11.00 sıralarında uçakla Trabzon Havalimanı’na geldi. Burada halk oyunları ekibinin horon gösterileri ile karşılanan Akşener, ardından kara yolu ile Rize’ye hareket etti. İl sınırında partililer tarafından karşılanan Akşener, İkizdere ilçesine geçti.

GERGİNLİK YAŞANDI

Esnaf ziyaretinde bulunan Akşener’e bir grup, tepki gösterdi. Bu sırada grupla İYİ Partililer arasında gerginlik yaşandı.

POLİS ARAYA GİRDİ

Polisin araya girmesiyle gerginlik sonlanırken, Akşener, tepkiler üzerine esnaf ziyaretini iptal ederek ilçeden ayrıldı. Akşener daha sonra, doğa katliamına karşı çıkan Cevizlik ve Gürdere köyü halkı ile görüşmek üzere alana gitti.

AKŞENER’İ SİNİRLENDİREN SORU

İlçe ziyareti sırasında Akşener’in yanına yaklaşan bir kadın, “PKK ile işbirliği yapanlar olarak burada ne işiniz var? CHP ile iş yapmıyor musunuz? Açıklama yapar mısınız?” diye sordu.

AKŞENER: AYIP BE AYIP!

Provokatif çıkış karşısında sinirlenen Akşener ise “Yapmıyorum kardeşim. Ezan okunuyor. Nasıl bir iftira bu? Sizi Allah’a havale ediyorum. Bunu Meral Akşener’e diyorsunuz be ayıp be ayıp” diyerek cevap verdi.

Birkaç adım uzaklaşan Akşener, tekrar geri dönerek “Megri Megri’yi ben mi söyledim? Abdullah Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Hadi be oradan hadi” diye seslendi.

(ciddigazete.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.