Meral Akşener’in hapishane çantası hazır: Bu çantayla ölüme giderim!

Meral Akşener’in hapishane çantası hazır: Bu çantayla ölüme giderim!
29.03.2019
A+
A-

Millet İttifakı’nın Manisa’da düzenlediği ortak mitingte  İYİ Parti lideri Meral Akşener elinde bir çantayla platforma geldi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan konuşmalarda cezaevine gireceğini ima ettiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, elinde bir çantayla Manisa mitinginde platforma çıktı.

‘’GEREKİRSE ÖLÜME GİDERİM’’

Konuşmasında yanında getirdiği çantayı gösteren Akşener, “Bu çanta Yassıada’ta giderken rahmetli Menderes’in, Zincirbozan’a giderken rahmetli Demirel’in, rahmetli Ecevit’in elindeydi. Bu çanta Mamak’a giderken rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in elindeydi. Kadere bakın, bu çanta Pınarhisar’a giderken de Erdoğan’ın elindeydi. Pınarhisar’a giderken muktedirlere karşı boynunu eğmeyeceğini söyleyen Sayın Erdoğan, bu çantayı bugün benim elime verdi. Eğer hapsettirecekse, can baş üstüne. Buradan huzurlarınızda sesleniyorum. 1 Nisan’ı beklemeye gerek yok. Gel beni al da görelim bakalım. Ben bu çantayla Mamak’a gitmek isterim. Gerekirse ölüme giderim ölüme.”

İşte Akşener’in çantasında bulunanlar:

Kur’an-ı Kerim – Türk bayrağı – Seccade – üçel tesbih – İki elbise…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.