Memur-Sen Bursa’da bayrak değişimi

Memur-Sen Bursa’da bayrak değişimi
13.07.2023
A+
A-

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu Memur-Sen’in Bursa temsilciliğinde görev değişimi yaşandı. 5 yıldır Memur-Sen Bursa Temsilciliği görevini yürüten Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, bayrağı Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar’a devretti.

Türkiye genelinde 1 milyon 100 bin, Bursa özelinde ise 32 bin üyeye sahip olan Memur-Sen’in yeni Bursa Temsilcisi Eğitim Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar oldu. Memur-Sen Bursa Temsilciliği binasında yapılan toplantıda, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak seçim mevzuatı hakkında bilgiler verdi. Ardından söz alan şube başkanları görüşlerini ifade etti.

Yapılan İstişare sonucunda Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar şube başkanlarının oy birliği ile Memur-Sen İl Temsilcisi olarak seçildi. Görevi devreden Sağlık-Sen Şube Başkanı Gökhan Yünkül görev yaptığı 5 yıllık sürede kendisine destek olan şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni İl Temsilcisi Ramazan Acar’a başarılar diledi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Ramazan Acar da bugüne kadarki hizmetleri dolayısıyla Gökhan Yünkül’e teşekkür ederek, “Devraldığım bayrağı daha yukarı taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.