Memleket Partisi İlçe Başkanı Şahin, Yıldırım’ın sesi olacak!

15.10.2021
A+
A-

Memleket Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mesut Şahin, ”Yıldırım ilçesi olarak çarpık kentleşmenin, mültecilerin, sığınmacıların, uyuşturucu ticaretinin başkenti haline geldik!” dedi.

“Resmi kayıtlara göre 700.000 nüfusu olan, kayıt dışı ikamet ve mülteci/sığınmacı/ ile 1 milyona yaklaşan nüfusuyla Bursa’nın ikinci, Türkiye’nin on beşinci büyük ilçesi olan Yıldırım, hizmet alamayan ilçeler sıralaması yapılacak olsa sanırım yine Türkiye’de ilk sıralarda yer alır.” sözleri Memleket Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mesut Şahin’e ait.

İlçe Başkanı Şahin; Yıldırım ilçesinin Bursa’ya gelen göçün ilk merkezi olduğunu belirterek, kozmopolit yapısıyla her yöreden, her inançtan, her etnik kökenden insanların bir arada yaşadığı bir ilçe olduğunu söyledi.

Bir zamanların yeşil Bursası’nın göz bebeği Yeşil Yıldırım’ı özlediklerini ifade eden Memleket Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Mesut Şahin, her şeye rağmen Yıldırım’da saygının, sevginin, yardımlaşmanın, hoş görünün hakim olduğu harika bir mozaikle yoğurulduğunu aktardı.

Başkan Şahin, açıklamasında şunları söyledi:

”O güzel betimlemelerin yerini, çarpık kentleşmenin, mültecilerin, sığınmacıların, uyuşturucu ticaretinin, başkenti haline gelmiş, yeşilin tükendiği, sosyal donatı alanlarının olmadığı, iktidarın oy deposu olarak gördüğü ancak hizmetten yoksun bıraktığı yavan bir Yıldırım aldı. Yıldırım’ın hangi mahallesine giderseniz, bilin ki dertleri derya olmuş, umutları kaybolmuş yüzlerce,binlerce vatandaşımızla karşılaşacaksınız. İşte bu vatandaşlarımızın, umudunu yeşertmek, dertleriyle dertlenmek için Memleket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı olarak her hafta bir konuyu basınla paylaşıp Yıldırımlı hemşehrilerimizin bundan sonraki süreçte sesi olacağız.

Daha önce yıkımı gerçekleştirilen ve Yarım asra yakın hem Yıldırımlı, hem de tüm Bursalı hemşehrilerimize hizmet veren Yüksek İhtisas Kalp ve Damar Hastanesi’nin olduğu alan yaklaşık 3 yıldır atıl durumdadır. Bu alan görsel anlamda Yıldırımlı hemşehrilerimizi rahatsız ettiği gibi, uyuşturucu ticaretinin ve madde bağımlılarının yatağı haline gelmiştir. Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bu bölgede özellikle akşam saatlerinde 152 Evler metrosundan inip, Prof. Tezok Caddesi’ne gidecek olan vatandaşlarımız korkuyla, endişeyle buradan geçmektedir. Can ve mal güvenlikleri tehdit altındadır.

Buradan yetkililere sesleniyoruz. Yıldırım sizden hizmet bekliyor. Bu alana ne yapmayı planlıyorsanız lütfen bir an önce yapın ve Yıldırımlı hemşehrilerimizi bu çirkin görüntüden kurtarın. Ne yapacağınızı bilmiyorsanız bizim size önerimiz; bu alana ya yeniden kamu hastanesi yapın, ya elzem ihtiyaçlardan birisi olan öğrenci yurdu yapın, ya da bu alanı Yıldırımlıların nefes alabileceği, ailelerin rahatça oturup dinlenebileceği, çocukların içinde gülücüklerle koşabileceği ve kültürel bazı etkinliklerin yapılabileceği yeşillikler içinde bir sosyal donatı alanına çeviriniz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.