Memleket Partisi Bursa teşkilatı sahaya indi

Memleket Partisi Bursa teşkilatı sahaya indi
07.03.2022
A+
A-

Siyasi partiler tam gaz seçim atmosferine girerken, partiler vatandaşın nabzının en çok attığı yer olan pazar yerlerini analiz etmeyi sürdürüyor.

Memleket Partisi de bu anlamda bu bölgeleri en çok ziyaret eden partilerden…

Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Güner Aklan ve partililer, bu kez Nilüfer Konak Mahallesi Pazaryeri’nde pazarcı esnafını ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldiler. Pazar esnafını tek tek gezen İl Başkanı Güner Aklan, Nilüfer İlçe Başkanı Ümit Akkuş ve beraberindeki il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik meclisi üyeleri pazardaki durumdan ne esnafın, ne de vatandaşın memnun olmadığını söyledi.

İl Başkanı Aklan, pazarcı esnafının, Tahtalı köyündeki bahçesinden, 5 km bile olmayan Beşevler’deki sergisine  gelirken bile harcadığı mazotu düşünmeye başladığını belirterek, ”Başta benzin ve mazot olmak üzere bir gün indiriyorlar dört gün sonra bindiriyorlar, kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar insanla. Artık ne yapacağımızı, vatandaşa ne diyeceğimizi biz de şaşırdık. Bizim umudumuz kalmadı. Çok daha kötüye gidecek durumlar” diye beyanda bulunduklarını söyledi.

”Vatandaşımızın Genel Başkanımız, Muharrem İnce için, “Onu seviyoruz, ona güveniyoruz. Bu sefer kazanacak, özü sözü bir adam, adam gibi adam” diye sözlerini duyduk, duyuyoruz. Ülkemizin bir an önce üretim ekonomisine dönmesi gerekir” ifadelerini kullanan İl Başkanı Güner Aklan, ”Bursalı hemşerilerimizle her gün birlikte oluyoruz. Buradan da iktidara söylüyoruz; eğer pazara çıkacak cesaretiniz varsa bir de siz dinleyin bu insanları, görelim size ne diyecekler acaba?” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.