Mehmet Özhaseki’den Ülkücü hareket için şok sözler!

30.01.2019
A+
A-

AKP ve MHP’nin Ankara adayı Özhaseki’nin Ülkücü harekete yönelik skandal ifadeleri ortaya çıktı.

Özhaseki, “Sonradan anladık ki Ülkücü hareket uluslararası bir gücün ve komplonun bir projesiymiş. Ülkücüler de o komplonun piyonuymuş” dedi.

AKP ve MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki’nin Ülkücü Hareket için söylediği hakaret dolu ifadeler ortaya çıktı.

Özhaseki’nin 2004 yılında yaptığı bir konuşmada “Sonradan anladık ki Ülkücü hareket uluslararası bir gücün ve komplonun bir projesiymiş. Ülkücüler de o komplonun piyonuymuş” ifadelerini kullandı.

“MİLLİYETÇİ CAMİA ÖZHASEKİ’NİN ETRAFINDA KENETLENECEK”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Özhaseki’ye gerçekleştirdiği ziyarette şu ifadeleri kullandı:”Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oluşması sırasında başlatılmış olan Yenikapı ruhu, Cumhur İttifakı anlayışı süresi içerisinde MHP, Adalet ve Kalkınma Partisi bu seçimde de bir gönül birliği, sağduyu birlikteliğiyle hareket etmektedir. Adayımız Sayın Özhaseki’dir ve milliyetçi camia bütün kurum ve kuruluşlarıyla, davasına gönül vermiş arkadaşlarıyla Sayın Özhaseki’nin etrafında kenetlenerek çalışmalarını sürdürecektir. Ben inanıyorum ki 1 Nisan aynı zamanda Türkiye’de mahalli idareler seçimlerin başarısıyla sonuçlanırken, Ankara da değerli bir yönetime kavuşarak Sayın Özhaseki’nin başkanlığında bir güzel hizmet sürecini sürdürecektir. Allah kendilerine yardımcı olsun, başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.