Mehmet Özhaseki’den seçim sonrası ilk açıklama

01.04.2019
A+
A-

Resmi olmayan sonuçlara göre Ankara’da seçimi CHP’li rakibi Mansur Yavaş karşısında kaybeden AKP’li Mehmet Özhaseki, sonuçlarla ilişkin değerlendirme yaptı.

Mehmet Özhaseki, dün yapılan yerel seçimlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, “O sandıktan ne çıkıyorsa başımız gözümüz üstüne” ifadesini kullandı.

Özhaseki’nin konuşmasından satır başları;

Sandıktan ne çıkıyorsa başımız üstüne. İtirazlar yapılıyor ama “İlle de biz alalım” diye değil. Milletin iradesinin tecelli etmesi için.

İlle de sonuç değişsin diye bir gayretimiz yok. Sadece milletin iradesi sandığa nasıl gitmişse o şekilde tecelli etmesini istiyoruz. Bunun peşindeyiz. Ömrümüz demokrasi mücadelesiyle geçti. Bugün de aynı söylediğimiz kurallara uygun davranacağız. Bir yerde 201 oy Binali Bey almış. 201 oy İşçi Partisi’ne yazılmış. Hata da olabilir kasıt da olabilir. Binlerce bariz hatalar var. Aynı şekilde Ankara’da da hatalar var.

Ankara’da az buz değil, epeyce hata var. AK Parti kendi içinde özeleştiri kültürünü çok geliştirmiş bir partidir. Diğer partilerde bu kültürün çok geliştiğini sanmıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.