Mansur Yavaş’tan kritik iki atama

Mansur Yavaş’tan kritik iki atama
10.05.2019
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, MHP eski milletvekili Murat Özkan’ı BUGSAŞ AŞ, Ulaştırma Bakanlığı eski müsteşarı Selçuk Coşkun’u da ANKET AŞ genel müdürlüğüne atadı.

31 Mart seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, iki kritik atamaya daha imza attı.

Başkan Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi teşekkülü olan BUGSAŞ AŞ genel müdürlüğüne MHP Giresun eski milletvekili Murat Özkan’ı atadı.

Yavaş, günün ikinci atamasını ise ANKET A.Ş.’de gerçekleştirdi. Anket A.Ş.’nin genel müdürü, Ulaştırma Bakanlığı eski müsteşarlarından Selçuk Coşkun oldu.

MURAT ÖZKAN KİMDİR?

Murat Özkan, 15 Eylül 1963’te Giresun Tekke’de doğdu. Babasının adı Halis, annesinin adı Ayşe’dir. Mülki İdare Amiri; Belçika’da IFCAT Dil Enstitüsü’nde Fransızca eğitimi aldı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü’nü bitirdi. İngiltere’de MLS College’de İngiliz Kamu Yönetimi eğitimi gördü. Yüksek lisansını TODAİE’de Kamu Yönetimi alanında tamamladı. Akdağmadeni ve Karakoyunlu’da Kaymakamlık, Van’da Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Sultanhisar ve Ardeşen’de kaymakamlık görevini yürüttü. Mülkiye Müfettişi ve Mülkiye Başmüfettişi oldu 23. dönemde MHP Giresun Milletvekili olarak TBMM’ye girdi. İyi düzeyde İngilizce orta düzeyde Fransızca bilen Özkan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

(Ciddigazete)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.