Mansur Yavaş’tan, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne olağanüstü toplantı çağrısı

Mansur Yavaş’tan, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne olağanüstü toplantı çağrısı
12.04.2019
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne yarın (cumartesi günü) olağanüstü toplantı çağrısı yaptı.

Ankara’yı beş yıl boyunca yönetecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mazbatasını aldıktan sonra hızlı bir çalışma temposuna girdi. Pazartesi gününden beri neredeyse Büyükşehir Belediyesi’ndeki makamında sabahlayan ve kurmaylarıyla yeni yapılanmanın temellerini atan Mansur Yavaş, Büyükşehir Belediye Meclisi’ni yarın (cumartesi günü) saat 14.00’te olağanüstü toplantıya çağırdı.

31 Mart seçimlerinden sonra ilk kez toplanacak olan Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Meclis’in iki başkan vekili seçimi yapılacak.

BAŞKAN YAVAŞ, ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİ KABUL ETTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan ASKİ Sporlu Taha Akgül, Mustafa Kaya, Süleyman Atlı ve ikinciliği elde eden Selahattin Kılıçsallayan’ı kabul etti.

Kabulde konuşan Yavaş, sporu teşvik etmek gerektiğine dikkati çekerek, “Evlere yakın yerlerde tesisleri çoğaltmamız lazım. Amacımız 1,5 milyon kişiye spor yaptırmaktır” ifadelerini kullandı.

(Ciddigazete)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.