Lucien Arkas, Merve Sakallı ile evlendi

Lucien Arkas, Merve Sakallı ile evlendi
30.06.2022
A+
A-

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı 77 yaşındaki Lucien Arkas, 35 yaşındaki Merve Sakallı ile evlendi.

İzmir’in ünlü iş insanı vergi rekortmeni 77 yaşındaki Lucien Arkas, 35 yaşındaki Merve Sakallı ile hayatını birleştirdi.

İzmir’in ünlü iş insanlarından Lucien Arkas, önceki gün görkemli bir törenle evlendi. Lucien Arkas (77), hayatını Merve Sakallı (35) ile birleştirdi. Dördüncü evliliğini yapan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas dört çocuk sahibi.

Çiftin düğünleri 25 Haziran günü, İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan Arkas Bağları’nda gerçekleşti. Nikahı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kıydı. Lucien Arkas’ın şahitliğini, İzmir’in Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak yaptı.

Lucien Arkas ile Merve Sakallı, Arkas Holding’in de ofislerinin bulunduğu Mistral Kule’de tanışmıştı.

1.evliliği: Çocuklarının annesi, ilk eşini kaybetti. Diane Arcas, Claire Christine Arkas ve Bernard Arcas adında üç çocuğu var.

2.evliliği: Lucien Arkas, sekreteri Esra Arkas ile evlendi. Boşandılar. 3. evliliği : Lucien Arkas, Gülbeniz (1971) ile evlendi. Bir çocukları var.

Lucien Arkas 1945 doğumlu İzmirli iş insanı. Arkas Holding yönetim kurulu başkanı. İzmir Fransız St. Joseph Lisesi’ni bitirdi.

Lucien Arkas’ın ailesi Fransa kökenli Levanten. Merkezi İzmir’de bulunan Arkas Holding ve ona bağlı 61 olan şirketlerinin genel müdürü olan Lucien Arkas, birçok kez Türkiye’nin gelir vergisi rekortmenleri listesinde yer aldı. İzmir vergi rekortmeni oldu.

Lucien Arkas, Forbes Türkiye’nin 2017’de hazırladığı “En Zengin 100 Türk” listesinde 900 milyon dolarlık servetiyle 33. sırada yer almıştı.

(tele1.com.tr)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.