Loto milyoneri Türk hedef büyüttü!

Loto milyoneri Türk hedef büyüttü!
30.06.2023
A+
A-

Loto milyoneri Türk’ün yeni hedefi 111 milyon avro… 1.500 kişilik ekip kurdu.

Almanya’da loto milyoneri olan Chico lakaplı Kürşat Yıldırım, bu defa 111 milyon Euro’nun peşine düştü. Yıldırım’ın büyük ikramiyeyi kazanmak için 1.500 kişilik ekip kurdurduğu iddia edildi.

Almanya’da lotodan 6 ayda 3 kez ödül alan ve 10 milyon avroluk servet biriktirerek adını duyuran ‘Chico’ lakaplı Kürşat Yıldırım, bu sefer de Eurojackpot isimli şans oyununun ödülünü gözüne kestirdi.

6 AYDA 3 DEFA LOTOYU TUTTURDU

Artı49’un haberine göre piyango milyoneri Yıldırım, ülkede 6 ay içinde 3 defa lotoyu tutturmayı başarmıştı. Chico, şimdi de Eurojackpot’u kazanmayı hedefliyor.

Eurojackpot, Avrupa genelinde popüler olan ve büyük ikramiyeler sunan bir loto oyunu. Yıldırım, bu oyunu oynayarak şansını denemek ve büyük bir servet elde etmek istiyor. 18 ülkede düzenlenen Eurojackpot çekilişinde şu ana kadar birçok büyük ikramiye kazananlar olmuştu.

Chico, Eurojackpot’ta kazanan sayısını artırmayı ve 111 milyon avroluk büyük ikramiyeyi daha geniş bir grup insanla paylaşmayı hedefliyor. Chico, ekibinin ne kadar büyük olursa Eurojackpot’un ikramiyesinin kazanılma ihtimalinin daha artığını düşünüyor.

Yıldırım, bu nedenle Almanya’da bin 500 kişilik bir takım oluşturma planını devreye soktu. Bu ekibin arasında ikramiyeyi kazanan olursa üyeler arasında kazanılan para paylaşılacak.

(tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.