Lavinya Sanat’la evde kalmayı keyfe dönüştürün!

27.04.2020
A+
A-

Bursa Nilüfer ilçesi Çamlıca bölgesinde Lavinya Sanat Atölyesi,  dekoratif boyama ve hobi alanında verdiği hizmetlerle sanatseverlerin beğenisini kazanıyor.

Lavinya Sanat Atölyesi sahibi Hatice Oruç, sanatın güzelleştirici ve iyileştirici gücünden yola çıkarak oluşturdukları atölyede, ahşap materyallerden modern polyester objelere kadar bir çok özgün ürünü hem ham, hem de boyanmış haliyle sanatseverlerle buluşturduklarını belirtti.

Oruç, atölyelerinde birçok ürünün ve boya satışının yanı sıra, hem kaliteli vakit geçirmek isteyen, hem de kendi evlerini kendi zevkleriyle dekore etmek isteyen kursiyerler için günlük workshoplar ve kurslar düzenlediklerini söyledi.

EŞYALAR, SANATLA DEĞER KAZANIYOR

Lavinya Sanat Atölyesi olarak şehrin sanat dokusuna yeni ve estetik dokunuşlarla sanatın nabzını tutmaya çalıştıklarını ifade eden Hatice Oruç, ”Sadece yetişkinler ile kalmayıp, aynı zamanda çocuk atölyeleriyle geleceğimizin ışığı miniklerimizin, sanata ve renklerin özgür dünyasına erken yaşlarda adım atmasını sağlıyoruz. Tüm bunların ışığında geri dönüşüme, hatta sanat ile yeniden doğuşa inandığımız için evimizde kullandığımız veya bir köşeye kaldırdığımız eşyaları yeniden tasarlıyor, mobilya dönüşümü ve revizyonu konusunda uzman ekibimizle hizmet veriyoruz. Aynı zamanda sanatsal çalışmalarını kendisi yapmak isteyen sanatseverlere de ücretsiz danışmanlık veriyoruz. Biliyoruz ki; yeşile ve doğaya saygının yolu tasarruftan geçiyor. Bu sebeple sanatla geri dönüşüme inananlardanız.” dedi.

Hatice Oruç, ”Uluşehir Bursa’ya, sanatın ve özgürlüklerin kenti Nilüfer’e çok yakıştığını düşündüğümüz atölyemize, kendine vakit ayırmak isteyen, üretmenin hazzını ve renklerin özgür dünyasını keşfetmek isteyen kadın erkek tüm misafirlerimizi davet ediyoruz” çağrısı yaptı.

EVDE BOŞUNA ZAMAN GEÇİRMEYİN

Özellikle tüm insanlık olarak zor günlerden geçtiğimiz bu dönemlerde, ailecek evde kalmayı keyfe ve üretmeye dönüştürüleceği  garantisini veren Lavinya Sanat Atölyesi sahibi Hatice Oruç, ”Korona virüs ile mücadele ettiğimiz bu süreçte atölyemizi, hafta içi hergün ortalama 2, 3 saat malzeme temini için açık tutuyoruz . Hatta @lavinya_sanat sayfasından online siparişle alınan ürünlerin evlere teslimi konusunda hizmet vermenin hazırlıkları içerisindeyiz. Üreten ve doğurganlığın timsali olan kadının elinin değdiği her şeyin güzelleşeceğine inanıyor, bu zor günlerinin en yakın zamanda geçeceği ve atölyemizde verimli çalışmalarımızın tüm hızıyla devam edeceği ümidini taşıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.