Koray Aydın’dan çarpıcı açıklamalar: Seçimin flaş partisi olacağız

15.10.2018
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın iddialı konuştu: Seçimin flaş partisi olacağız.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın göreve yeni atanan Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı ve yönetimini İl Binasında ziyaret etti. “İYİLİK KERVANI” projesi kapsamında Kocaeli’de bulunan Koray Aydın’a Partili bir heyet de eşlik etti.

“TOPRAĞI YARIP ÇIKACAĞIZ”

Programın açılışında konuşan yeni il başkanı Şanbaz Yıldız, “ Fikirler vardır tohum gibidir. Üstüne ne kadar toprak atarsanız atın o bir şekilde yarar çıkar. Atatürk gibi Meral Akşener gibi. Biz bir tohumuz ve toprağı yarıp çıkacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerden Kocaeli’den büyük bir başarı ile çıkacağız” dedi.

“SEÇİMİN FLAŞ PARTİSİ OLACAĞIZ”

İl Başkanlığı’ndaki basın toplantısında konuşan Koray Aydın ise “İYİ Parti’nin ezilenlerin, mazlumların partisi” olduğunu belirterek, vatandaşın desteği ile yerel seçimlerin flaş partisinin İYİ Parti olacağını belirtti.

BU PROGRAMLARI SÜREKLİ HALE GETİRECEĞİZ

Koray Aydın ülke gündemi ve ekonomik duruma değinerek, “İYİ Parti Genel Merkezinin düzenlemiş olduğu iyilik kervanı yolda programlarımız devam ediyor. 81 ili tamamlayıp dönemsel olarak baştan başlayıp bu programları sürekli hale dönüştüreceğiz. İYİ Parti tabanda milletimizle kucaklaşmaya devam edecek. Türkiye ağır bir krizde. Siyasi iktidar ekonomik kriz muamelesi yapmasa da Türkiye ağır bir ekonomik krizde. Halkımız sokakta ve çarşıda her yerde bu krizi yaşıyor.  Büyük bir fiyat artışı var ve bu hayatı yaşanmaz hale çeviriyor. Defalarca uyarılan ve herkesin işaret ettiği bir durum var ortada.

ÇALIŞANLAR İÇİN EKONOMİDE YENİ SİSTEM LAZIM

Türkiye’nin ağır bir ekonomik krize gittiğini biz seçimden öncede söyledik. Sürekli borçlanan bir ülkenin bu durma düşeceği ortadaydı. Hükümet şimdi tedbirler almaya çalışıyor ama yaptıkları işi görünce bu durumu ciddiye almadıkları ortada. Toplantılarda aldıkları kararlarda tüm firmaları yüzde 10 indirime davet ettiler. Aralık ayının sonuna kadar enflasyonu düşük göstermek için işin ciddiyetinden uzak şeyler yapan bir zihniyet var. TÜİK başkanı görevden alındı. Adamın suçu enflasyonu açıklarken, üretici endeksinde yüzde 46, tüketici endeksinde yüzde 25’lik enflasyon açıkladığı için. Rakamları gizleyip vatandaşı hayal dünyasında gezdirmeye alışmışlar.   Bu ekonomik krizin en çok vurduğu memur, işçi ve çalışanlar ilgili yeni bir sisteminin uygulanmasın gerektiğini söylüyoruz. Bize göre bu aylık enflasyonun ay sonunda çalışanların maaşa yansıtıldığı bir düzenini yeniden işletilmesi.

(Kaynak: www.yenigaste.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.