Koray Aydın: Kadın hareketinin başkenti Bursa’dır…

Koray Aydın: Kadın hareketinin başkenti Bursa’dır…
15.01.2019
A+
A-

İYİ Parti Bursa il başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle temsilcileri eğitim faaliyeti için Bursa’ya gelen, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a günün anısına tablo hediye edildi.

Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Salih Pınarbaşı tarafından çizilen kare kalem tablo, Aydın’a takdim edildi. Yüz portresini başarılı bir şekilde çizen Pınarbaşın’a teşekkür eden Aydın; “Partimizin değerli üyesi kardeşimizin, gönül gözüyle çizdiği portre şahsıma aldığım en güzel hediyelerden biri. Partimiz biliyorsunuz ki; bir Kadın Hareketi. Genel Başkanımız, Türkiye’nin en karanlık dönemecinde omuzlarına ağır sorumluluk yüklenmiş, en kritik kararlara imza atmış, önceki dönemlerde görev almış İçişleri Bakanlığı yapmış, ülkemizin güzide bir kadını. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in selamını ve sevgilerini getirdiği bu anlamlı günde, buradan size şu müjdeyi veriyorum: Kadın Hareketinin Başkenti Bursa’dır ve sizler 31 Mart 2019’da yerel seçimlerin tek kazananı olacaksınız. Bursa’yı Kadın Çalıştayları için pilot bölge olarak seçtik” dedi.

‘KADINLARIMIZA MİNNETARIM…’

YİK Üyesi Salih Pınarbaşı da; “Birkaç aydır üzerinde çalıştığım kare kalem çalışmasını, Teşkilat Başkanım sayın Koray Aydın’a vermem için beni teşvik eden başta Bursa teşkilatlarımızın değerli üyelerine, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Kamil Erozan, Vekilimiz İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanım Yahya Bahadır, ilçe başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hareketimizin mimarı olan kadınlarımızı ve atom karıncalarımız mahalle temsilcilerimizi de, kuruluşundan aylar sonra seçimlere girmesine rağmen büyük bir efor sarf ederek, Bursa’da birçok ilçede ikinci konuma getirmeyi başardıkları için kutluyorum. Sayın Koray Aydın’a da şahsım ile ilgili güzel düşüncelerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.