KKTC’li Türk iş insanı Halil Falyalı öldürüldü

08.02.2022
A+
A-

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit C. Yenen, ateşli silah yaralanması nedeniyle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne getirilen Halil Falyalı ile ilgili açıklama yaptı.

KKTC (İGFA) – Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.  Dr. Müfit C. Yenen, ateşli silah yaralanması nedeniyle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne getirilen Halil Falyalı ile ilgili açıklamada bulundu.

Başhekim Prof.  Dr. Müfit C. Yenen, “KKTC saatine göre saat 19:45 itibariyle vücudunun pek çok noktasında ateşli silah yaralanması ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne getirilen Halil Falyalı, hastanemizin; kardiyoloji, acil tıp, anestezi, kalp ve damar cerrahisi, genel cerrahi ve beyin cerrahisi uzmanlarından oluşan ekibi tarafından gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın hayatını kaybetmiştir” dedi.

HALİL FALYALI KİMDİR?

Halil Falyalı, Kıbrıslı Türk iş insanıdır.

Les Ambassadeurs Hotel’in sahibi Halil Falyalı, iddialara göre KKTC’de 40 milyon pound değerindeki illegal kumar pazarının da hakimi.

Falyalı, Sedat Peker’in YouTube videolarında ileri sürdüğü iddialarla gündeme gelmekteydi.

2016 yılından beri ABD’de uluslararası para aklama ve uyuşturucu trafiği suçlamasıyla arandığından bu dava yüzünden KKTC’yi terk edemediği iddia edilmekteydi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.