Kılıçdaroğlu’ndan yeni ‘helalleşme’ videosu

Kılıçdaroğlu’ndan yeni ‘helalleşme’ videosu
11.12.2021
A+
A-

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan yeni ‘helalleşme’ videosu: Uçmak istiyorsak bagajları atmalıyız.

‘Helalleşme’ açıklamalarına devam eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, ‘Uçmak istiyorsak, kanatlarımıza ağırlık yapan şeylerle ilgili helalleşmeli ve bu bagajları atmalıyız’ dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yeni bir video mesaj paylaştı. İktidarlarının ilk 6 ayında atacakları adımları duyuran Kılıçdaroğlu, İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu’nun, ‘İnsan Hakları, Eşitlik ve Özgürlük Kurumu’ adı altında yeniden yapılandırılacağını belirtti. Kılıçdaroğlu, “Bu kuruma tahsis edeceğim bina için gözüme saray hükümetinin propaganda aygıtı olan İletişim Başkanlığı’nın binasını kestirdim aramızda kalsın” dedi.

İktidarların bu ülkede, hep birilerinin özgürlüklerini kısıtladığını belirten Kılıçdaroğlu, “Uçmak istiyorsak, kanatlarımıza ağırlık yapan şeylerle ilgili helalleşmeli ve bu bagajları atmalıyız. Türkiye’de insanlar özgür ve haklar bakımından eşit doğmalı ve ömürlerinin sonuna kadar öyle yaşamalılar. Mirasım bu olmalı benim. Türkiye’ye bırakmak istediğim miras tam da budur” dedi.

İşte o video…

(veryansintv.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.