Kılıçdaroğlu’ndan kripto varlık düzenlemesine tepki

Kılıçdaroğlu’ndan kripto varlık düzenlemesine tepki
16.04.2021
A+
A-

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kripto varlıklara ilişkin düzenleme için ‘gece yarısı zorbalığı’ dedi, “Böyle kararlar verilmeden önce tüm paydaşlarla konuşulur. Kripto kararını kime danıştın ey iktidar?” diye tepki gösterdi.

30 Nisan’da yürürlüğe girecek yönetmeliğe göre, kripto varlıklar, ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılamayacak ve bu varlıkların ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılmasına yönelik hizmet sunulamayacak.

Söz konusu yönetmeliğe bir tepki de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. CHP’li belediyelerin astığı “128 milyar dolar nerede?” afişlerinin gece yarısı vinçlerle indirilmesine atıfta bulunan Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Yine bir gece yarısı zorbalığı, kurtulamadılar bu zihniyetten. İlla gece yarıları bir akılsızlık yapacaklar. Böyle kararlar verilmeden önce tüm paydaşlarla konuşulur. #Kripto kararını kime danıştın ey iktidar? Bu konunun tüm paydaşları ile oturup, istişarelerde bulunacağım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.