Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın sözlerine cevap

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın sözlerine cevap
26.05.2021
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü grup toplantısındaki sözlerine cevap geldi: Mafya ağzıyla, trol gibi konuşmaya başlamış.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü grup toplantısındaki sözlerine cevap gecikmedi.

Erdoğan, grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef aldı.

Kılıçdaroğlu’na yönelik, “Şu anda CHP Genel Merkezi, hırsızların, onları koruyanların işgali altındadır. Milletimiz yularlarını suç çetelerine ve yeminli Türkiye düşmanlarına verenlere dersini vermektedir, vermeyi sürdürecektir” ifadelerini kullandı. Meral Akşener’in Rize ziyaretindeki provokasyonları da savunan Erdoğan, “Çok ileri gitmeden gelin hanıma bir ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gittin, orada da gerekeni yaptılar. Sonra Trabzon’a gitti, ortalarda görünmeden uçağa bindin döndün. Bunlar daha iyi günler. Daha neler olacak neler…” dedi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a cevap verdi.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile “bunlar daha iyi günler” demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.