Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a erken seçim çağrısı

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a erken seçim çağrısı
14.05.2021
A+
A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, pandemide zora düşen esnaf ve emekçilerden ‘helallik’ isteyen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen!” diye yanıt verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Mayıs’ta kontrollü normalleşmeye geçileceğini açıklarken kullandığı “Sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz” sözlerine erken seçim çağrısıyla yanıt verdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: “Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim.”

Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 14, 2021

NE OLMUŞTU?

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP teşkilatı ile video konferans yoluyla yaptığı bayramlaşmada konuşmasında “Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.