Kestel tek yürek oldu, genç kızların hayallerini gerçekleştiriyor

21.09.2018
A+
A-

‘Düğünümüz Var, Sevgi Engel Tanımaz’ formatı ile 8 engelli genç kızımız beyaz gelinlik hayallerine kavuşuyor. Kestel ve Köyleri Kültür Yaşatma Derneği, Kestel Engellileri Dayanışma Derneği ve Tüm Engelli Gönüllüleri Derneği, Kestel Belediyesinin desteği ile ilçede yaşayan, 18 yaşını doldurmuş 8 engelli genç kıza temsili düğün organizasyonunda yıllardır hayallerini kurdukları beyaz gelinliği giydirecek.

Dernek başkanları Paşazade Hotel’de, ilçede 3 gün sürecek olan organizasyonun ayrıntılarını basın mensupları ile paylaştı.

Dernek başkanları adına Kestel ve Köyleri Kültür Yaşatma Derneği Başkanı Necip Arslan yaptığı açıklamada, “İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın sorunlarını, diğer hemşerilerimiz kadar yakinen takip ediyoruz’’ dedi.

Başkan Arslan, Kestel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Aşkın’a gelen talep ile böyle bir organizasyon yapmayı uygun gördüklerini belirterek, ‘’Bursa’dan Tüm Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Kıvanç Bozacı’nın da organizasyona önem verdiğini de vurgulamak isterim. 3 gün sürecek olan bu organizasyonda Kestel Kaymakamı sayın İskender Yönder ve Belediye Başkanımız sayın Yener Acar ile birlikte 26 Eylül Çarşamba akşamı 8 genç kardeşimizi ailelerinden istemeye gideceğiz. 27 Eylül Perşembe günü ise Güleçler Düğün Salonu’nda Saitabatlı ev hanımlarımızın katkıları ile kızlarımıza kına gecesi düzenleyeceğiz. 30 Eylül Pazar günü ise saat 16,00′ da Kestel Meydanı’ndan kız alma merasimimiz, gecesinde Kestel Konutlar Belediye Salonu’nda kızlarımız için temsili düğünü gerçekleştireceğiz. Bizlere bu organizasyonu gerçekleştirmemizde destek olan tüm hemşerilerimize, başta Belediye Başkanımız sayın Yener Acar olmak üzere, gecenin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Furkan Aydın’a teşekkür ediyorum. Tüm Bursalıları düğünümüze bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.