Keles Delice Mahallesi’ne çok amaçlı salon…

07.08.2018
A+
A-

Keles Belediyesi, vatandaşların talepleri ve yapılan tespitler doğrultusunda ilçenin dört bir yanında yatırımlarına devam ediyor. Son olarak Delice Mahallesi’nde yapılan çok amaçlı salon açılarak hizmete girdi.

Delice Mahallesi’nde yapılan çok amaçlı salon açılışı AK Parti Bursa Millet Vekili Atilla Ödünç, Keles Kaymakamı Serhat Karabektaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Önder Tanır, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gökay Bilir ile AK Parti Keles İlçe Başkanı Mehmet Keskin’in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, “Delice mahallemizde vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda, mühendis ve mimar arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz incelemeler sonucu burada son derece kullanışsız, yıkılmaya yüz tutmuş metruk bir bina olduğunu tespit ettik. Önce bu binayı yıkarak alanda temizlik çalışması yaparak, gerekli projeler hazırlanıp Bursa Büyükşehir Belediyemizle beraber yerine mutfağı, gelin odası ve 300 metrekareye yakın direksiz bir alanla çok amaçlı bir salon oluşturduk” dedi.

Delice Mahallesine cemiyetlerde, mevlütlerde, cenazelerde, iftarlarda kullanılabilecek kalıcı bir eser kazandırmaktan mutlu olduklarını ifade eden Teke, Keles’deki alt yapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını, kısa zamanda üst yapı çalışmalarına da kalınan yerden devam edeceklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ile Keles Kaymakamı Serhat Karabektaş da açılışı yapılan Delice Mahallesi çok amaç salonun hayırlı olmasın dilediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.