Kazancı: Kasım’da erken seçimlere hazır olun

Kazancı: Kasım’da erken seçimlere hazır olun
29.06.2018
A+
A-

Gemlik’te konuşan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bayram Kazancı, “Kasım’da erken yerel seçimlere hazır olun” dedi.

  • Mustafa Emre ÖZGEN

Bursa’dan iki milletvekili çıkaran İYİ Parti, ilçelere teşekkür turlarına başladı. Gemlik’i de ziyaret eden İYİ Partililer pasta keserek kutlama yaptı.

Bursa 2. Bölge milletvekili Ahmet Kamil Erozan’ın yanı sıra Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş, Milletvekili adayları Selçuk Türkoğlu, Ali Ekber Can, İl Başkanı Bayram Kazancı, İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı ve partililer ile Bursa Emirsultan’da İYİ Parti standına saldırıda yaralanan Asiye Erdem de ziyarette hazır bulundu.

BAŞKAN BIYIKLI; “TÜRKİYE’Yİ YÖNETEBİLECEK DOKU OLUŞMADI”

Adaylarımız hak ederek kazanmışlardır diyen İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı şöyle konuştu;

“Arkadaşlarımız gerçekten milletvekili, gerçekten hak ederek kazanmış arkadaşlardır. Çok yeni bir parti olarak Türk siyasetinde yerimizi aldık. Seçime bile sokulmayacaktık. Olağanüstü hal sürecinde seçime gittik. Ülkemiz için dünyaya karşı demokrasi ayıbıdır. Bu tarih geçti. Bunun dışında çok ciddi baskı ve tehditler altında, yetersiz ekonomik şartlar ile yılların partilerine karşı mücadele ettik.”

“Dokuz ay sonra yerel seçimler var. Bu ülkeyi yönetebilecek bir doku oluşmadı. Tekrar seçim göründüğünde biz de tecrübelerimizi ortaya koyacağız. Yine kalabalığız. Hiçbir şeyin bizi yıldıracağını kimse düşünmesin. İnşallah bu kadroyla çok güzel şeylere imza atacağız. Aynı hızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnsanları korkutmadan bu ülke nasıl yönetilir göstereceğiz.”

BAŞKAN KAZANCI; “KASIM’DA YEREL SEÇİME HAZIR OLUN”

İl Başkanı Bayram Kazancı ise, “Bize saldırdılar ama biz kimseye saldırmadık. Biz sevgi dilini kullanıyoruz” dedi.

Kazancı sözlerini şöyle sürdürdü;

“Size tek bir şey söyleyeceğim. Başarı, başarısızlık nedir? İnanıyorsanız başarılısınız. Biz bu davaya inandık. Biz 81 milyonun kardeşliğine inandık. Herkesin birlikte kardeşçe yaşayacağına inandık. Eksiklerimiz, fazlalarımız vardır. Bunların hepsini düzeltiriz. Mesele şudur; biz yüzde on oy ile 43 milletvekilini nasıl gönderdik? Türkiye bizim varlığımızdan haberdar edilmedi. Biz gösterilmedik. Sadece sizin çabalarınızla yaptık. Sosyal medya ve birebir iletişimle kazanılmış bir zaferdir. Bütün bunlara rağmen o kadar gönülden, o kadar istekli, ahlaklı siyasetin nasıl olacağını Türkiye’ye gösterdik. Emirsultan’da yaralandık. Bize saldırdılar ama biz kimseye saldıralım demedik. Biz sevgi diliyiz. Sevgiyi ifade ederek kazanacağız. Ayrıca, Kasım’da yerel seçimlere hazır olun. Gemlik’te belediye başkanlığını kazanacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.