Kayseri Özvatan’da ‘ittifak’ dayanışması

Kayseri Özvatan’da ‘ittifak’ dayanışması
08.01.2021
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Felahiye’nin ardından yatırım ve planlama toplantılarına Özvatan ilçesi ile devam etti. Başkan Büyükkılıç çalışmaların MHP ve AK Parti’nin oluşturduğu ‘Cumhur İttifakı’ dayanışmasıyla sürdüğünü dile getirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2020’de yapılanları değerlendirmeyi, gözden geçirmeyi ve 2021’de de yapılacaklarla ilgili istişare etmek için Felahiye’de bir araya geldiklerini dile getirirken, Burada uyum kültürü içerisinde hem Milliyetçi Hareket Parti’mizin, hem de AK Parti’mizin çok değerli yönetim kurulu üyeleriyle dayanışma içerisinde çalışmalar sürdürülüyor. Başkanımız da tuttuğunu koparıyor” dedi.

Özvatan Belediye Başkanı Halit Özdemir de, Başkan Büyükkılıç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyarette konuşan AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise “Cumhur İttifakı kapsamında nasıl ki ülkemizin, milletimiz birliği için herkes üstüne düşeni yapıyorsa, taşın altına elini koyuyorsa Kayseri’mizde de hem Büyükşehir Belediye Başkanımız, hem de Özvatan Belediye Başkanımız bir uyum içerisinde yapılması gerekenleri yapmak için çok ciddi çaba sarf ediyor” dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç daha sonra Özvatan AK Parti İlçe Başkanı rkan Bulut’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

ARACINI DURDURDU VE ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Başkan Büyükkılıç, Özvatan’dan Sarıoğlan’a giderken, Palas Mahallesi’nde bir grup çiftçi ile görüşerek, talep, istek ve şikâyetlerini dinleyip, gereğinin yapılması için talimat verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.