Karar verildi: “Erdoğan’a bedava, Akşener’e ücretli”

09.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın mitingindeki gibi, Akşener’in mitinginde de tramvayın ücretsiz olmasını talep etti.

İlgili kurum bu talebi “Cumhurbaşkanlığı Makamına sağlanmakla yetinildi” cevabıyla reddetti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun mitinginin olduğu gün kentte tramvay ulaşımı ücretsiz olarak sağlanmıştı. Bunun üzerine, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, SAMULAŞ’a (Samsun Proje Ulaşım İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş.), Meral Akşener’in 10 Mart’taki mitingi için de tramvay ulaşımını ücretsiz sağlaması için talepte bulundu.

Güleroğlu’nun, “Erdoğan’ın mitingindeki gibi raylı sistemin ücretsiz olmasını istiyoruz” ifadelerinin yer aldığı başvurusunu SAMULAŞ reddetti.

“CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINA SAĞLANMAKLA YETİNİLDİ”

SAMULAŞ’tan konu ile ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanı Zihni Şahin imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, “Kurumumuz tarafından benzer bir hizmetin, T.C. Cumhurbaşkanlığı Makamına sağlanmakla yetinildiği, bunun haricinde talep konusu hizmetin, herhangi bir siyasi parti il başkanlığına verilmesinin yerinde olmadığını bilgilerinize sunarım” denildi.

(Kaynak: Yeni Çağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.