KARADENİZSİAD üyeleri, Dündar ile bir araya geldi

KARADENİZSİAD üyeleri, Dündar ile bir araya geldi
05.06.2018
A+
A-

Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD) Yönetim Kurulu, protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

Genel Kuruldan sonra kentin ileri gelenleri ve yerel yöneticileri ile bir araya gelerek kendini tanıtan ve olası iş birliklerine zemin hazırlayan KARADENİZSİAD, protokol ziyaretleri kapsamında son olarak Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile bir araya geldi.

KARADENİZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uzun önderliğinde gerçekleşen ziyarete KARADENİZSİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Süleyman Uzun, Dündar’ı KARADENİZSİAD’ın kuruluş amacından yapısına, faaliyetlerinden hedeflerine kadar çeşitli konularda bilgilendirdi. Uzun, “Bursa’da Karadenizli epey bir hemşerimiz var. Herkes bireysel olarak güçlü ama biz daha güçlü ve kurumsal bir yapıya ulaşma adına bu gücü birleştirmek istedik. Hemşeri derneğinden farklı olarak ekonomi ağırlıklı faaliyetler yapma amacıyla çıktığımız bu yolda şehrin dinamikleriyle de iletişimimize güçlü tutmaya çalışıyoruz” dedi.

Nezaket ziyareti için teşekkür eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, KARADENİZSİAD’a çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.